Biosrestaurant Olivier

GENIET VAN EEN HEERLIJK AVONDJE UIT

Combineer je filmbezoek met een diner in ons biosrestaurant Olivier. Hier geniet je voor een aantrekkelijke prijs van een smakelijk diner en bekijk je aansluitend een film naar keuze. Een compleet avondje uit!

Wanneer je een tafel reserveert in het biosrestaurant Olivier en aansluitend naar de film gaat, dan is de aavangstijd van het diner afhankelijk van het aantal gangen dat je nuttigt. In geval van een 2-gangendiner (hoofdgerecht met een nagerecht) hanteren wij een aanvangstijd van 1,5 uur voordat je voorstelling begint. Mocht je een 3-gangendiner nuttigen, dan is het advies 2 uur van te voren aanwezig te zijn. Dan heb je voldoende tijd om te genieten van je diner en mis je niets van de film. Dineren in ons biosrestaurant Olivier is de hele week mogelijk. 

Hoe werkt het?
Bij de ticketkassa koop je een Olivier ticket naar keuze (afhankelijk van het aantal gangen). Vervolgens geef je bij de kassa aan waar je in de zaal wilt gaan zitten. Als gast van ons biosrestaurant mag je een stoel in de zaal uitzoeken. Zo ben je altijd gegarandeerd van de mooiste plaats! Daarna word je naar je tafel in Olivier gebracht. 

Wanneer er geen combiticket aan de kassa wordt gekocht, dan worden de prijzen op de menukaart gehanteerd. Alle gerechten op de menukaart zijn ook los te bestellen.

Voor kinderen tot en met 12 jaar hebben wij een select aantal kindergerechten. Dit zijn kleinere porties tegen een scherpe prijs. Deze gerechten zijn enkel los te bestellen in het biosrestaurant en zij niet te koop in combinatie met een filmticket. 

Voor de menukaart, zie hieronder.

Voorgerechten
Hoofdgerechten
Kindergerechten
Nagerechten

Tarieven combiticket Olivier
Wanneer je een filmbezoek combineert met een diner, dan is het raadzaam een combiticket aan de ticketkassa te kopen. Wij hanteren de volgende combiprijzen:

Olivier € 22,50 per persoon
filmticket + hoofdgerecht

Olivier 2-gangendiner € 25,00 per persoon
filmticket + hoofdgerecht + dessert

Olivier 3-gangendiner € 27,50 per persoon
filmticket + voorgerecht + hoofdgerecht + dessert

Let op
Voor het hoofdgerecht Spareribs XL geldt een toeslag van € 2,00. Voor de andere gerechten wordt er geen toeslag gerekend in combinatie met je Olivier combiticket. 

Voorwaarden
• De genoemde prijzen zijn exclusief 3D-toeslag en exclusief dranken.
• De kindergerechten zijn enkel voor kinderen tot en met 12 jaar te bestellen.
• Wanneer er geen combiticket (Olivier, Olivier 2-gangen of Olivier 3-gangen) wordt gekocht, dan worden de losse prijzen op de menukaart gehanteerd.
• Een diner in Olivier combineer je met een reguliere filmvertoning. Niet in combinatie met speciale voorstellingen en andere (kortingsacties).
• Reserveren is gewenst. Bij voorkeur reserveer je een diner uiterlijk een dag van te voren. Reserveringen kunnen enkel telefonisch worden doorgegeven via 0512 - 543 806.
• Zonder een reservering kunnen wij niet garanderen dat er voldoende plaats is in ons restaurant. 
• Ben je later aanwezig dan de aangegeven tijd, dan kan De Bios Drachten niet aansprakelijk worden gesteld wanneer je te laat bent voor de voorstelling.

Bezig met laden