Dinerarrangement Bohemian Rhapsody Sing Along

GENIET VAN EEN HEERLIJK DINER & BEKIJK DE SING-ALONG VOORSTELLING VAN BOHEMIAN RHAPSODY

Voorafgaand aan de sing-along voorstelling van Bohemian Rhapsody op woensdag 13 maart bieden wij een dinerarrangement aan. Voordat je plaatsneemt in de zaal om alle Queen-klassiekers mee te zingen, geniet je eerst van een heerlijk driegangendiner dat speciaal voor deze avond is samengesteld. Hiervoor zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bij het diner en in de pauze ontvang je een drankje naar keuze. Additionele consumpties worden in rekening gebracht.

Bohemian Rhapsody wordt deze avond in een speciale sing-along versie vertoond. Bezoekers in de zaal worden aangespoord om mee te zingen met de liedjes in de film.

Wanneer je gebruik maakt van het Bohemian Rhapsody dinerarrangement raden wij je aan tussen 18.30 uur en 19.00 uur aanwezig te zijn. Dan heb je voldoende tijd om rustig van het diner te genieten voordat de film om 20.30 uur begint. Het arrangement bestaat uit: een driegangendiner inclusief een drankje, een filmticket voor de sing-along voorstelling van Bohemian Rhapsody op woendag 13 maart en een pauzedrankje. Het menu bestaat uit:

• Voorgerecht: Tomatensoep
• Hoofdgerecht: Kipschnitzel met zigeunersaus, ui, champignons en friet of kipsaté met satésaus, kroepoek, gebakken uitjes en friet
• Nagerecht: Warme wafel met vanille-roomijs, slagroom en kersen

Tickets voor het dinerarrangement bedragen € 27,50 per persoon (inclusief een diner met een drankje, een filmticket voor de sing-along voorstelling van Bohemian Rhapsody en een pauzedrankje). 

Let op
Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor het dinerarrangement. Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. In geval van online aankopen, let goed op welk ticket je selecteert. Het avond ticket is exclusief diner. Voor het dinerarrangement selecteer je het ticket 'special: dinerarrangement'.

Online aankopen
Dinerarrangementen die middels de website worden gekocht, worden geplaceerd. Tijdens het diner geef je aan waar je in de zaal wilt gaan zitten. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt. Voor het avond ticket (exclusief diner) geldt: Tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal.


Bezig met laden