Dinerarrangement Doris

GENIET VAN EEN HEERLIJK DINER & BEKIJK DAARNA DE FILM DORIS

Tijdens de Prosecco Night op woensdag 19 september bieden wij ook een Doris dinerarrangement aan, hiervoor zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. In plaats van de hapjes die tijdens de aanvang worden aangeboden, ontvang je bij een dinerarrangement voorafgaand aan de voorstelling een heerlijk driegangendiner dat speciaal voor deze voorpremière is samengesteld. Wanneer je gebruik maakt van het Doris dinerarrangement raden wij je aan om uiterlijk 18.15 uur aanwezig te zijn. Dan heb je voldoende tijd om van het diner te genieten. In de pauze neem je weer plaats bij ons in de foyer en geniet je van een borrelhapje. Bij het diner en in de pauze ontvang je een drankje. Additionele consumpties worden in rekening gebracht.

Tickets voor het dinerarrangement bedragen € 27,50 per persoon. Het arrangement bestaat uit: een driegangendiner inclusief een drankje, een filmticket voor de voorpremière van Doris op woensdag 19 september, een borrelhapje in de pauze inclusief een drankje. Het menu bestaat uit:

• Voorgerecht: een kopje verse tomatensoep met gehaktballetjes of een gevulde portobello
• Hoofdgerecht: kipburger of groenteburger met frieten en rauwkostsalade
• Nagerecht: panna cotta met rood fruit of ijscoupe

Tickets zijn via de website beschikbaar en bij ons aan de ticketkassa.

Let op
Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor het dinerarrangement. Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. In geval van online aankopen, let goed op welk ticket je selecteert. Het Prosecco Night ticket is exclusief diner. Voor het dinerarrangement selecteer je het ticket 'special: dinerarrangement'. 

Online aankopen
Dinerarrangementen die middels de website worden gekocht, worden geplaceerd. Tijdens het diner geef je aan waar je in de zaal wilt gaan zitten. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt. Voor het Prosecco Night ticket (exclusief diner) geldt: Tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal. 

Bezig met laden