Dinerarrangement Dumbo

GENIET VAN EEN HEERLIJK DINER & BEKIJK DAARNA DE PREMIÈRE VAN DUMBO 

Tijdens de Première Night op woensdag 27 maart bieden wij ook een dinerarrangement aan, hiervoor zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. In plaats van de hapjes die tijdens de aanvang worden aangeboden, ontvang je bij een dinerarrangement voorafgaand aan de voorstelling een heerlijk driegangendiner dat speciaal voor deze voorstelling is samengesteld. Bij het diner en in de pauze ontvang je een drankje naar keuze. Additionele consumpties worden in rekening gebracht. Dumbo wordt deze avond in de orgininele 2D-versie vertoond.

Wanneer je gebruik maakt van het Dumbo dinerarrangement raden wij je aan tussen 18.30 uur en 19.00 uur aanwezig te zijn. Dan heb je voldoende tijd om rustig van het diner te genieten voordat de film om 20.30 uur begint. Het arrangement bestaat uit: een driegangendiner inclusief een drankje, een filmticket voor de Première Night met Dumbo op woendag 27 maart en een pauzedrankje. Het menu bestaat uit:

• Voorgerecht: Voorjaarschampignonsoep
• Hoofdgerecht: Boeren varkensschnitzel met ui, paprika en champignons geserveerd met sperzieboontjes en aardappelschijfjes of vegetarische farfalle met bospaddenstoelenpesto
• Nagerecht: Trio van chocolade of koffie speciaal

Tickets voor het dinerarrangement bedragen € 27,50 per persoon (inclusief een diner met een drankje, een filmticket voor de avondvoorstelling van Dumbo en een pauzedrankje). 

Let op
Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor het dinerarrangement. Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. In geval van online aankopen, let goed op welk ticket je selecteert. Het Première Night ticket is exclusief diner. Voor het dinerarrangement selecteer je het ticket 'special: dinerarrangement'.

Online aankopen
Dinerarrangementen die middels de website worden gekocht, worden geplaceerd. Tijdens het diner geef je aan waar je in de zaal wilt gaan zitten. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt. Voor het Première Night ticket (exclusief diner) geldt: Tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal.


Bezig met laden