Dinerarrangement Elvis

GENIET VAN EEN HEERLIJK DINER & BEKIJK DAARNA ELVIS PRESLEY'S ICONISCHE COMEBACK SPECIAL

Voor de viering van de 50ste verjaardag van Elvis Presley's iconische '68 Comeback Special' worden zijn grootste hits deze zomer wereldwijd op het witte doek vertoond. Deze unieke voorstelling is woensdag 22 augustus te zien in De Bios Drachten. Deze verjaardagseditie bevat niet alleen de legendarische tv-special, maar ook een exclusieve blik op de making-of met deskundige uitleg over het geluid en commentaar van producer Steve Binder. Bekijk de iconische tv-special die op 3 december 1968 uitgezonden werd, met zanger Elvis Presley in een glansrol. Het was meteen Elvis Presley's comeback als live performer en zorgde voor een doorstart van zijn zangcarrière. De uitzending laat Presley's baanbrekende 'unplugged'stijl met een exclusieve akoestieke set zien. De soundtrack album kwam binnen in de top 10 na de uitzending.

Elvis - '68 Comeback Special wordt woensdag 22 augustus eenmalig vertoond. 

Dinerarrangement
Bij het dinerarrangement geniet je voorafgaand aan de Elvis vertoning van heerlijk tweegangendiner dat speciaal voor deze avond is samengesteld. Hiervoor slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wanneer je gebruik maakt van het Elvis dinerarrangement raden wij je aan om uiterlijk 19.00 uur aanwezig te zijn. Dan heb je voldoende tijd om van het diner te genieten. In de pauze neem je weer plaats bij ons in de foyer en geniet je van een borrelhapje. Bij het diner en in de pauze ontvang je een drankje. Additionele consumpties worden in rekening gebracht.

Tickets voor het dinerarrangement bedragen € 27,50 per persoon. Het arrangement bestaat uit: een tweegangendiner inclusief een drankje, een filmticket voor de Elvis '68 Comeback Special op woensdag 22 augustus en een borrelhapje in de pauze inclusief een drankje. Het menu bestaat uit:

• Hoofdgerecht: ribs & wings of american hotdog met wedges
• Nagerecht: cheesecake met vanille-ijs of ijscoupe

Tickets zijn via de website beschikbaar en bij ons aan de ticketkassa.

Let op
Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor het dinerarrangement. Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. De voorstelling bevat Nederlandse ondertiteling. In geval van online aankopen, let goed op welk ticket je selecteert. Het concert ticket is exclusief diner. Voor het dinerarrangement selecteer je het ticket 'special: dinerarrangement'.

Online aankopen
Dinerarrangementen die middels de website worden gekocht, worden geplaceerd. Tijdens het diner geef je aan waar je in de zaal wilt gaan zitten. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt. Voor reguliere concert ticket (exclusief diner) geldt: Tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal. 


Bezig met laden