Dinerarrangement Imagine

GENIET VAN EEN HEERLIJK DINER & BEKIJK DAARNA JOHN LENNON & YOKO ONO'S IMAGINE

Maandag 17 september wordt de muziekfilm Imagine van John Lennon en Yoko Ono eenmalig bij ons in de bioscoop vertoond. Een must see voor alle Beatles fans! De film is in 1972 gemaakt rond het gelijknamige album, waarvan ongetwijfeld het bekendste nummer de single "Imagine" is. John en Yoko's Imagine is special voor deze heruitgave frame voor frame opgepoetst en geremasterd en heeft voor de bioscoop geoptimaliseerd geluid gekregen, dat door Grammy Award winnaar Paul Hicks opnieuw is gemixt. Tevens heeft de film alleen in deze bioscoopuitgave 15 minuten aan exclusief bonusmateriaal. De film Imagine is een collage van kleur, geluid, dromen en realiteit. Geproduceerd en geregisseerd door John Lennon en Yoko Ono, die met gasten als George Harrison, Fred Astaire en Andy Warhol, een wereld creëren die qua verbeelding zo rijk en ontroerend is als de muziek die het begeleidt. Het exclusieve bonusmateriaal, met onder anderen John die twee nummers opvoert in de studio voor een groep gewaardeerde muzikanten, waaronder voormalig Beatle George Harrison, is ook opnieuw gemixt.

John Lennon en Yoko Ono's Imagine wordt maandag 17 september eenmalig vertoond. 

Dinerarrangement
Voorafgaand aan de muziekfilm Imagine bieden wij ook een dinerarrangement aan, hiervoor zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. In plaats van de hapjes die tijdens de aanvang worden aangeboden, ontvang je bij een dinerarrangement een heerlijk tweegangendiner dat speciaal voor deze avond is samengesteld. Wanneer je gebruik maakt van het dinerarrangement raden wij je aan om uiterlijk 18.00 uur aanwezig te zijn. Dan heb je voldoende tijd om van het diner te genieten. In de pauze neem je weer plaats bij ons in de foyer en geniet je van een borrelhapje. Bij het diner en in de pauze ontvang je een drankje. Additionele consumpties worden in rekening gebracht.

Tickets voor het dinerarrangement bedragen € 27,50 per persoon. Het arrangement bestaat uit: een tweegangendiner inclusief een drankje, een filmticket voor de muziekfilm Imagine op maandag 17 september, een borrelhapje in de pauze inclusief een drankje. Het menu bestaat uit:

• Hoofdgerecht: fish and chips of kipschnitzel met friet
• Nagerecht: pudding of ijscoupe

Tickets zijn via de website beschikbaar en bij ons aan de ticketkassa.

Let op
De film bevat enkel muziek en wordt niet ondertiteld. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor het dinerarrangement. Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. In geval van online aankopen, let goed op welk ticket je selecteert. Het concert ticket is exclusief diner. Voor het dinerarrangement selecteer je het ticket 'special: dinerarrangement'.

Online aankopen
Dinerarrangementen die middels de website worden gekocht, worden geplaceerd. Tijdens het diner geef je aan waar je in de zaal wilt gaan zitten. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt. Voor reguliere concert ticket (exclusief diner) geldt: Tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal.


Bezig met laden