Dinner and a Movie

GENIET VAN EEN HEERLIJK AVONDJE UIT

Combineer een avondje film met een diner. Voor een aantrekkelijke prijs geniet je van een heerlijk diner bij één van de door ons geselecteerde restaurants en bekijk je aansluitend een film naar keuze. Een compleet avondje uit én voordelig.

Hoe werkt het?
Bij de door ons geselecteerde restaurants ontvang je een Dinner and a Movie voucher die je aan de ticketkassa inlevert voor een geldig filmticket. De vouchers besteed je op dezelfde dag als dat je dineert. Bij deze restaurants serveren ze speciale biosmenu's waarbij het filmticket bij de prijs is inbegrepen of koop je tegen een gereduceerd tarief een Movie voucher. Het arrangement reserveer je bij zowel het restaurant als bij ons. Zonder reservering garanderen wij geen plaatsen in de zaal. Het arrangement is niet te reserveren in de kerstvakantie, is exclusief 3D-toeslag en is niet mogelijk in combinatie met andere acties, kortingen of speciale voorstellingen.

Van der Valk Drachten
Voor € 32,00 per persoon biedt Van der Valk een driegangen keuzemenu aan inclusief filmticket. Het arrangement is exclusief dranken en is dagelijks te reserveren, feestdagen uitgezonderd.

Eetcafé De Zaak
Bij Eetcafé De Zaak koop je voor slechts € 20,50 een burgermenu inclusief filmticket. Een burgermenu bestaat uit: een huisgemaakte burger, oma's friet, salade en een Amerikaanse saus. Het arrangement is mogelijk op dinsdag, woensdag en donderdag. Dranken zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Wokrestaurant Phoenix
Bij Wokrestaurant Phoenix koop je voor slechts € 5,00 een filmticket bij je arrangement. Bij Phoenix zijn de drankjes (bier, wijn, frisdrank, koffie, thee, verse jus d'orange en muntthee) bij alle arrangementen inbegrepen. Je komt dus niet voor verrassingen te staan. Bij Phoenix kies je voor een all-in arrangement met een duur van 1 ½ uur, 2 uur, 2 ½ uur of 3 uur. Het arrangement is mogelijk van dinsdag tot en met zondag.

Voor meer informatie, kijk op de website van het desbetreffende restaurant.

Bezig met laden