Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download ChromeDownload FirefoxDownload Edge

Dinner and a Movie

Geniet van een heerlijk avondje uit

Voor een aantrekkelijke prijs geniet je van een heerlijk diner bij één van de door ons geselecteerde restaurants en bekijk je een film naar keuze bij ons in de bioscoop. Een compleet én voordelig avondje uit.

Hoe werkt het?
Bij de door ons geselecteerde restaurants ontvang je een Dinner and a Movie voucher die je bij ons aan de ticketkassa inlevert voor een geldig filmticket. De voucher besteed je op dezelfde dag als dat je dineert. Bij de restaurants serveren ze speciale biosmenu's waarbij het filmticket bij de prijs is inbegrepen of koop je een voucher tegen een gereduceerd tarief. Het arrangement reserveer je bij zowel het restaurant als bij ons. Zonder reservering garanderen wij geen plaatsen in de zaal. Het arrangement is niet te reserveren in de kerstvakantie, is exclusief 3D-toeslag en is niet mogelijk in combinatie met andere (kortings)acties of speciale voorstellingen.

Van der Valk Drachten
Voor € 32,00 per persoon biedt Van der Valk Drachten een speciaal Dinner and a movie driegangendiner aan inclusief filmticket. Het arrangement is exclusief dranken en is dagelijks te reserveren, feestdagen uitgezonderd. Bekijk hier het menu.

Eetcafé De Zaak

Eetcafé De Zaak biedt voor € 20,50 een burgermenu aan inclusief een filmticket. Je mag een burger van de kaart kiezen, de burger van de week bestellen of er zelf eentje samenstellen. Bij je burger ontvang je een portie oma's friet, salade en een Amerikaanse saus. Mogelijk op dinsdag, woensdag en donderdag. Dranken zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Wokrestaurant Phoenix

Bij Wokrestaurant Phoenix koop je voor € 5,00 een filmticket bij je arrangement. Bij Phoenix kies je voor een all-in arrangement met een bepaalde tijdsduur. De drankjes zijn bij alle arrangementen inbegrepen (tapbier, wijn, frisdrank, koffie, thee, verse jus d'orange). Het arrangement is mogelijk van dinsdag tot en met zondag.

Voor meer informatie, kijk op de website van het desbetreffende restaurant. Klik op het logo om naar de website te gaan.