Dineren in Olivier

GENIET VAN EEN HEERLIJK AVONDJE UIT

Combineer je filmbezoek met een diner in onze vernieuwde foyer, Olivier. Hier geniet je voor een aantrekkelijke prijs van een smakelijk diner en bekijk je aansluitend een film naar keuze. Een compleet avondje uit!

VAKANTIEMENU
In de voorjaarsvakantie is het van maandag tot en met vrijdag (26 februari tot en met 2 maart) mogelijk in Olivier te dineren. Tijdens deze periode zijn de gerechten van het openingsmenu uitgesloten. Voor deze week is er een vakantiemenu samengesteld. Het menu kan na afloop van de tweede middagvertoning of voorafgaand aan de eerste avondvoorstelling worden genuttigd. Wanneer je een plate nuttigt en aansluitend naar de film gaat, dien je minimaal een uur voordat je filmvoorstelling begint aanwezig te zijn bij ons in de bioscoop.

Menu
• Schnitzel Plate
kipschnitzel met aardappelwedges en rauwkostsalade, geserveerd met zigeunersaus en fritessaus
• Kids Plate
friet met een snack (keuze uit: frikandel, kroket, portie kipnuggets of kaassoufflé) en rauwkostsalade, geserveerd met appelmoes en fritessaus

Tarieven
Schnitzel Plate € 19,50 per persoon
filmticket + schnitzel plate + drankje (keuze uit: frisdrank, biertje of een glas wijn)

Kids Plate € 13,00 per kind
filmticket + kids plate + drankje (keuze uit: frisdrank, ranja, slushy of Capri-Sun)

Voorwaarden
• De genoemde prijzen zijn exclusief 3D-toeslag en inclusief een drankje naar keuze. Voor additionele consumpties gelden de reguliere buffetprijzen.
• Een diner reserveer je uiterlijk een dag van te voren. Reserveringen kunnen enkel telefonisch worden doorgegeven via 0512 - 543 806.
• Ben je later aanwezig dan de aangegeven tijd (een uur voordat je filmvoorstelling begint) dan kan De Bios Drachten niet aansprakelijk worden gesteld wanneer je niet op tijd bent voor de voorstelling.
• De Kids Plate is bedoeld voor kinderen tot en met 12 jaar.
• Niet in combinatie met andere (kortings)acties.

OPENINGSMENU
In de voorjaarsvakantie (26 februari tot en met 4 maart) serveren wij geen gerechten van het openingsmenu. 
Vanaf 5 februari is het van maandag tot en met donderdag mogelijk in Olivier te dineren. Hoewel dineren van vrijdag tot en met zondag niet mogelijk is, zijn kinderfeestjes (Kids Diners) de gehele week mogelijk. Wanneer je een diner bij Olivier reserveert en aansluitend naar de film gaat, dien je minimaal 1,5 uur voordat je film begint aanwezig te zijn bij ons in de bioscoop. Dan heb je voldoende tijd om te genieten van je hoofdgerecht (met dessert) en mis je niets van de film. Bij het opnemen van de bestelling in Olivier geef je de gewenste plaats in de zaal aan. Wanneer je bij Olivier dineert, ben je altijd gegarandeerd van een mooie plek in de zaal.

Hoofdgerechten
• Big Kahuna Burger*
hamburger bun, sla, tomaat, komkommer, ui, hamburger, gegrilde ananas, cheddar cheese en relish
• Hamburger*
hamburger bun, sla, tomaat, komkommer, hamburger en relish
• Groenteburger*
hamburger bun, sla, tomaat, komkommer, groenteburger en relish
• Vegetarische pizza
tomaat, ui, knoflook, mozzarella, paprika, champignon en oregano
* Burgers worden geserveerd met (twister)frieten, fritessaus en rauwkostsalade

Dessert
• Warme wafel
warme suikerwafel met boerenroomijs, slagroom, vanille en kersen
• Profiteroles
soesjes met warme chocoladesaus, boerenroomijs en slagroom

Tarieven
Olivier Luxe € 23,95 per persoon
filmticket + hoofdgerecht + drankje (keuze uit: frisdrank, biertje of een glas wijn) + dessert

Olivier € 19,50 per persoon
filmticket + hoofdgerecht + drankje (keuze uit: frisdrank, biertje of een glas wijn)

Voorwaarden
• De genoemde prijzen zijn exclusief 3D-toeslag en inclusief een drankje naar keuze. Voor additionele consumpties gelden de reguliere buffetprijzen.
• Een diner in Olivier combineer je met een reguliere filmvertoning. Niet in combinatie met speciale voorstellingen en andere (kortingsacties).
• Een diner reserveer je uiterlijk een dag van te voren. Reserveringen kunnen enkel telefonisch worden doorgegeven via 0512 - 543 806.
• Ben je later aanwezig dan de aangegeven tijd (anderhalf uur voordat je film begint) dan kan De Bios Drachten niet aansprakelijk worden gesteld wanneer je niet op tijd bent voor de voorstelling.

Bezig met laden