Dinerarrangement Valentijnsdag

GENIET VAN EEN HEERLIJK DINER & BEKIJK DAARNA EEN FILM NAAR KEUZE

Verras je Valentijn met een dinerarrangement op Valentijnsdag! Voorafgaand aan de film geniet je van een heerlijk driegangendiner dat speciaal voor deze avond is samengesteld, daarna bekijk je een film naar keuze. Bij het diner en in de pauze ontvang je een drankje. Additionele consumpties worden in rekening gebracht.

Wanneer je gebruik maakt van het dinerarrangement raden wij je aan minimaal 1,5 uur van te voren aanwezig te zijn. Dan heb je voldoende tijd om rustig van het diner te genieten, voordat je voorstelling begint. Het arrangement bestaat uit: een driegangendiner inclusief een drankje, een filmticket voor een avondvoorstelling op donderdag 14 februari en een pauzedrankje. Het menu bestaat uit:

• Voorgerecht: Tomatensoep met een vleugje room
• Hoofdgerecht: Mini-burger, kippenvleugels, kipsaté met pommes duchesse en stoofpeertjes of een vegaburger met pommes duchesse en stoofpeertjes
• Nagerecht: diverse kleine nagerechten om samen van te genieten

Tickets voor het dinerarrangement bedragen € 27,50 per persoon (exclusief 3D-toeslag, inclusief een diner met een drankje, een filmticket voor een avondvoorstelling op donderdag 14 februari en een pauzedrankje). 

Let op
Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor het dinerarrangement op donderdag 14 februari. Het dinerarrangement is bij een avondvoorstelling te reserveren. Reserveringen kunnen uitsluitend binnen openingstijden telefonisch worden doorgegeven via 0512 - 543 806. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. Dinerarrangementen worden geplaceerd. Tijdens het diner geef je aan waar je in de zaal wilt gaan zitten. 

Filmprogramma
Maandag 11 februari wordt het filmprogramma van donderdag 14 februari bekend gemaakt. Het is mogelijk het dinerarrangement eerder te reserveren. De filmkeuze geef je door zodra het programma bekend is. De films worden op Valentijnsdag tussen 19.30 uur en 20.30 uur gestart.

Filmtips


Bezig met laden