Dinerarrangement Valentijnsdag

GENIET VAN EEN HEERLIJK DINER & BEKIJK DAARNA EEN FILM NAAR KEUZE

Verras je Valentijn met een dinerarrangement op Valentijnsdag! Voorafgaand aan de film geniet je van een heerlijk driegangendiner dat speciaal voor deze avond is samengesteld, daarna bekijk je een film naar keuze. Het arrangement is exclusief dranken. 

Wanneer je gebruik maakt van het dinerarrangement raden wij je aan 2 uur van te voren aanwezig te zijn. Dan heb je voldoende tijd om rustig van het diner te genieten, voordat je voorstelling begint. Het arrangement bestaat uit: een driegangendiner en een filmticket voor een avondvoorstelling op vrijdag 14 februari. Het menu bestaat uit:

• Voorgerecht: Rundercarpaccio met Italiaanse kaasschilfers, rucola, Iberico ham chips en pesto of tomaten-crèmesoep
• Hoofdgerecht: Boerenschnitzel met aardappelschijfjes en groentes of risotto van orzo met gemengde paddenstoelen
• Nagerecht: Limoncello dessert

Tickets voor het dinerarrangement bedragen € 27,50 per persoon (exclusief 3D-toeslag, inclusief een diner en een filmticket voor een avondvoorstelling op vrijdag 14 februari en een pauzedrankje). 

Let op
Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor het dinerarrangement. Het dinerarrangement is bij een avondvoorstelling te reserveren. Reserveringen kunnen uitsluitend binnen openingstijden telefonisch worden doorgegeven via 0512 - 543 806. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. Dinerarrangementen worden geplaceerd. Tijdens het diner geef je aan waar je in de zaal wilt gaan zitten. 

Bezig met laden