Bereikbaarheid & Parkeren

Onze bioscoop is gelegen achter het uitgaanscentrum van Drachten en is gemakkelijk met de fiets, auto en openbaar vervoer te bereiken.

Bereikbaarheid auto
Vanaf de A7 neem je afslag de haven (afslag 29). Vanaf de rotonde met de fietsbrug wordt De Bios aangegeven met bewegwijzeringsborden.

Bereikbaarheid bus

De bushalte 'Zuidkade' is gelegen tegenover de ingang van De Bios Drachten. De volgende buslijnen stoppen hier:

Buslijn 12 - Buitenpost naar Noordwolde (beide richtingen)

Route: van Buitenpost via Augustinusga, Surhuizum, Surhuisterveen, Boelenslaan, Houtigehage, Drachtstercompagnie, Drachten, Gorredijk, Lippenhuizen, Jubbega en Oldeberkoop naar Noordwolde. Het traject tussen Drachten en Noordwolde wordt uitsluitend bediend tijdens de spits.

Buslijn 20 - Heerenveen station naar Leeuwarden station (beide richtingen)

Route: van Heerenveen via De Knipe, Langezwaag, Gorredijk, Lippenhuizen, Beetsterzwaag, Drachten, Opeinde, Nijega, Sumar, Burgum, Quatrebras en Hurdegaryp naar Leeuwarden. Frequentie: één keer per uur. 

Buslijn 21 - Heerenveen station naar Leeuwarden station (beide richtingen)
Route: van Heerenveen via De Knipe, Langezwaag, Gorredijk, Lippenhuizen, Beetsterzwaag, Drachten, Sumar, Burgum, Quatrebas en Hurdegaryp naar Leeuwarden. Frequentie: één keer per uur, op zondag rijdt lijn 21 niet.

Kijk voor de actuele reisinformatie op www.9292.nl of www.arriva.nl. Of bel met de OV reisinformatie, te bereiken via: 0900 - 9292 (€ 0,90 per minuut). Wijzigingen en foutieve vermeldingen voorbehouden.

Parkeren
Aan de voorkant en naast het gebouw beschikken wij over eigen parkeergelegenheid. De parkeersplaatsen zijn enkel bedoeld voor onze bezoekers. Parkeren op ons terrein is gratis. Fietsen, brommers en scooters kunnen rechts van de ingang worden gestald bij de fietsrekken.

Adres
De Bios Drachten
Noorderdwarsvaart 25
9203 CA Drachten
T: 0512 543 806
E: info@biosdrachten.nl

Bezig met laden