Tickets & Tarieven

  Regulier *     
Ochtend (vroege vogel)      € 7,00
Middag (na 12.00 uur) € 9,00
Avond (na 18.00 uur) € 10,00
Laatste Kans** € 7,00
Kinderfeestje Kidsbox (middag) € 10,50
Kinderfeestje Kidsbox (avond) € 11,50
High Ranja € 12,00
High Soda € 13,00
Kids Diner € 14,25

* De onderstaande bedragen zijn exclusief 3D-toeslag. In geval van een 3D-film wordt er € 2,00 toeslag per ticket (additioneel) in rekening gebracht.
**Laatste Kans: van maandag t/m woensdag is het mogelijk om films die uit het reguliere programma verdwijnen tegen een gereduceerd tarief te bekijken. Deze korting geldt niet in schoolvakanties.

Bij de online ticketverkoop wordt er € 0,45 in rekening gebracht per transactie (niet per ticket). Voor het reserveren van tickets worden er geen kosten gerekend. Voor speciale voorstellingen gelden er afwijkende tarieven. De onderstaande ticketprijzen zijn zonder eventuele 3D-toeslagen.

Ballet € 21,50
Bier, Burgers & Blockbuster      € 15,00
Concert € 15,00
Girls Night € 10,00
High Tea & Movie € 17,50
High Wine & Movie € 15,00
Kids Party €   7,00
Kleuterbios €   7,00
Ladies Night € 13,50
Opera € 21,50
Première Night € 15,00
Prosecco Night € 15,00


Vroege Vogel

Een Vroege Vogel voorstelling is een ochtendvoorstelling die begint voor 12.00 uur. Bij een Vroege Vogel voorstelling profiteer je van korting en betaal je slechts € 7,00 per ticket (exclusief 3D-toeslag). De ochtendvoorstellingen worden elke zondag, op feestdagen en in vakanties ingepland.

Voordeelpas

Wij beschikken over een eigen voordeelpas en deze is bij de ticketkassa te koop voor slechts € 12,50. De voordeelpas geeft 12 keer korting op je filmticket én je ontvangt één keer een vrijkaart! Met de voordeelpas betaal je € 7,00 per ticket in plaats van € 9,00 (middagtarief) of € 10,00 (avondtarief).  De vrijkaart ontvang je meteen bij aankoop van je voordeelpas en mag op de dag van uitgifte worden ingeleverd. Na het moment van afstempelen is de vrijkaart een jaar geldig. Voor de vrijkaart gelden dezelfde voorwaarden als bij de voordeelpas. Je voordeel op basis van 13 filmtickets varieert van € 26,50 tot € 39,50. Je uiteindelijke voordeel hangt af van of je 's middags of 's avonds naar de film gaat. Voor 3D-films geldt een toeslag van € 2,00 per ticket. De voordeelpas is niet persoonsgebonden, er mogen meerdere tegoeden in één keer worden afgeschreven. Wanneer de pas (bijna) leeg is, laad je de kaart voor slechts € 10,00 weer op. Eventuele bezoeken die er op dat moment nog op staan, blijven op je pas staan tijdens het opboeken. Vanwege dit gereduceerde tarief zijn andere acties en kortingen bij de voordeelpas niet van toepassing. Daarnaast is de voordeelpas niet geldig bij speciale voorstellingen en is niet te gebruiken in de kerstvakantie.
Overige voorwaarden: De voordeelpas is niet inwisselbaar tegen contanten. Bij vervanging van de pas wordt er € 5,00 administratiekosten in rekening gebracht. Prijswijzigingen voorbehouden. De voordeelpas dient fysiek getoond te worden bij het scannen. Bij aankoop van de voordeelpas ga je automatisch akkoord met de voorwaarden. 

De Friese Bioscoopbon
De Friese Bioscoopbon is een uitgave van Stichting Cine Frisianum. De bon is verkrijgbaar en te besteden bij CineSneek, De Bios Drachten en De Bios Heerenveen.  Verkrijgbaar in de waarden van € 5,00 en € 7,50. De Friese Bioscoopbon is inwisselbaar tegen filmtickets én consumpties.

De Biosbon
Wij verkopen eigen bioscoopbonnen. De Biosbon is enkel bij ons aan de ticketkassa verkrijgbaar en is alleen bij De Bios Drachten in te leveren. Verkrijgbaar in de waarden van € 5,00, € 7,50 en € 10,00. De bon is alleen inwisselbaar tegen filmtickets.  

De Nationale Bioscoopbon
Wij accepteren en verkopen de Nationale Bioscoopbon. De Nationale Bioscoopbon is geldig bij ruim 150 bioscopen in Nederland. De pas is naar keuze op te waarderen van € 7,50 tot € 150,00. De pas is in één keer te besteden of in delen. De Nationale Bioscooopbon is alleen inwisselbaar tegen filmtickets.

Junior Heroes en Feanatics
Leden van de Junior Heroes en Feanatics ontvangen op vertoon van hun clubkaart korting op een filmticket naar keuze. Als lid van de Kidsclub van sc Heerenveen betaal je slechts € 6,50 voor een regulier filmticket. Voor 3D-films geldt een toeslag van € 2,00 per ticket. Daarnaast haal je op vertoon van je Junior Heroes en Feanactics filmticket een buffetcombi voor € 3,75 bestaande uit: een kleine beker frisdrank met een kleine popcorn (andere buffetartikelen zijn uitgesloten). De korting geldt niet tijdens de kerstvakantie en is niet mogelijk bij speciale voorstellingen. Vanwege dit gereduceerde tarief zijn andere acties en kortingen op dit bedrag niet van toepassing. De korting is daarnaast persoonsgebonden.

Voordeel met je biebpas
Op vertoon van je bibliotheekpas ontvang je € 1,00 korting op je filmticket én krijg je korting op verschillende buffetartikelen. Op vertoon van je bieb-filmticket betaal je € 1,00 voor een kopje koffie of thee óf haal je een buffetcombi voor € 3,75 bestaande uit: een kleine beker frisdrank met een kleine popcorn (andere buffetartikelen zijn uitgesloten). De korting geldt niet tijdens de kerstvakantie en is niet mogelijk bij speciale voorstellingen. Vanwege dit gereduceerde tarief zijn andere acties en kortingen op dit bedrag niet van toepassing. De korting is persoonsgebonden en is niet achteraf te verrekenen.
*Deze aanbieding loopt tot en met 31 augustus 2019.

Bezig met laden