Disney Junior Party

BELEEF EEN ONVERGETELIJK FEESTJE MET JE DISNEY JUNIOR-VRIENDJES

Een speciale bioscoopvertoning met je favoriete Disney Junior vriendjes! Zing en dans mee met Mickey Mouse en bekijk de leukste afleveringen van Disney Junior. Bij binnenkomst worden de kinderen verwelkomt met een bekertje limonade met wat lekkers. En tijdens de aanvang mogen zij knutselen en kleuren bij ons in de foyer. Bij de Disney voorstelling wordt het licht niet helemaal gedimd en staat het geluid wat zachter. Na afloop ontvangen alle kinderen een klein cadeautje om mee te nemen naar huis. Voor de allerkleinsten zijn er stoelverhogers te leen.

Disney Junior Party is een interactieve bioscoopbeleving: alle kinderen worden aangespoord om mee te zingen en te dansen. Twee uur lang stilzitten is dus niet de bedoeling! Tijdens deze editie zie je een aflevering van Mickey and the Roadster Racers en twee andere afleveringen vol avonturen van de Disney Junior-vriendjes. Tussendoor treedt Mickey Mouse aan als interactieve host: vanaf het doek vermaakt hij de kinderen in de zaal.

Kindercombi
Bij de bar koop je voor slechts € 2,80 een kindercombi. Dit houdt in: een zakje snoep, een zakje popcorn of Doritos Bits en een klein bekertje drinken (met de keuze uit: frisdrank, slushy of een zakje Capri-Sun).

Let op
Niet in combinatie met andere (kortings)acties. Reserveren voor de voorstelling is gewenst.

Tickets voor deze voorstelling bedragen € 8,50 per stuk (inclusief een bekertje limonade met wat lekkers en cadeautje na afloop).

De eerstvolgende Disney Junior Party is zondag 2 september. De aanvang is vanaf 13.00 uur, de vertoning begint aansluitend om 13.30 uur. 


Bezig met laden