Disney Junior Party

BELEEF EEN ONVERGETELIJK FEESTJE MET JE DISNEY JUNIOR-VRIENDJES

Een speciale bioscoopvertoning met je favoriete Disney Junior vriendjes! Zing en dans mee met Mickey Mouse en bekijk de leukste afleveringen van Disney Junior. Bij de Disney voorstelling wordt het licht niet helemaal gedimd en staat het geluid wat zachter. Tijdens de aanvang kunnen kinderen zich laten schminken en in de foyer is er een knutsel- en kleurtafel ingericht waar de kinderen mogen spelen.  Na afloop ontvangen alle kinderen een klein cadeautje om mee te nemen naar huis. Voor de allerkleinsten zijn er stoelverhogers te leen. Disney Junior Party is een interactieve bioscoopbeleving: alle kinderen worden aangespoord om mee te zingen en te dansen. Twee uur lang stilzitten is dus niet de bedoeling! Deze zondagmiddag wordt er een aflevering van Mickey and the Roadster, een aflevering van Vampirina en een aflevering Puppy Vriendjes vertoond. 

Kindercombi
Bij de bar koop je voor slechts € 2,80 een kindercombi. Dit houdt in: een zakje snoep, een zakje popcorn of Doritos Bits en een klein bekertje drinken (met de keuze uit: frisdrank, slushy of een zakje Capri-Sun).

Let op
De activiteiten beginnen 45 minuten voordat de voorstelling begint. De vertoning begint op het tijdstip dat op het filmticket vermeld staat. Reserveren is gewenst. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.

Tickets voor deze voorstelling bedragen € 8,50 per stuk (inclusief een bekertje limonade met iets lekkers).

De Disney Junior Party is zondag 28 januari. De aanvang is vanaf 13.00 uur, de vertoning begint aansluitend om 13.45 uur. 
Bezig met laden