Fien & Teun gaan kamperen

Kleuterbios

Een bijzondere eerste bioscoopervaring voor de allerkleinste filmhelden

Regelmatig staat er een Kleuterbios op het programma. Bij een Kleuterbios voorstelling wordt het licht niet helemaal gedimd en staat het geluid wat zachter. Tijdens de aanvang mogen kleuters zich laten schminken en in de foyer is er een tafel ingericht waar kinderen mogen knutselen en kleuren. Daarna wordt de allernieuwste kinderfilm vertoond. Na afloop ontvangen de kleine filmhelden een filmdiploma. Voor de allerkleinsten zijn er stoelverhogers te leen.

Tickets bedragen € 9,50 per stuk (inclusief een bekertje limonade met iets lekkers en een filmdiploma).

De eerstvolgende Kleuterbios is zondag 5 februari met Fien & Teun. De aanvang is vanaf 09.30 uur, de voorstelling begint aansluitend om 10.15 uur. 

zo 05 feb 10:15  

    Bekijk trailer      

 

Kindercombi
Bij de bar koop je voor slechts € 3,00 een kindercombi. Dit houdt in: een zakje snoep, een zakje popcorn of Doritos Bits en een klein bekertje drinken (met de keuze uit: frisdrank, limonade of een zakje Capri-Sun).

Kids Menu
Voor slechts € 14,00 bestel je het Kids Menu, bestaande uit: een filmticket voor de Kleuterbios, een portie friet, een snack naar keuze en een glas drinken. De maaltijd wordt na afloop van de film aangeboden. Reserveren voor het Kids Menu kan enkel telefonisch via 0512 543 806.

Let op
De activiteiten beginnen drie kwartier voordat de voorstelling begint. De voorstelling begint op het tijdstip dat op het filmticket vermeld staat. Reserveren is gewenst. Gereserveerde tickets dienen uiterlijk een half uur voordat de voorstelling begint te zijn afgehaald. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.

Online aankopen
Tickets worden geplaceerd. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvind