Kleuterbios

Een bijzondere eerste bioscoopervaring voor de allerkleinste filmhelden

Regelmatig staat er een Kleuterbios op het programma. Bij een Kleuterbios voorstelling wordt het licht niet helemaal gedimd en staat het geluid wat zachter. Tijdens de aanvang mogen kleuters zich laten schminken en in de foyer is er een tafel ingericht waar kinderen mogen knutselen en kleuren. Daarna wordt de allernieuwste kinderfilm vertoond. Na afloop ontvangen de kleine filmhelden een filmdiploma. Voor de allerkleinsten zijn er stoelverhogers te leen.

Tickets bedragen € 9,50 per stuk (inclusief een bekertje limonade met iets lekkers en een filmdiploma).


De eerstvolgende Kleuterbios zie je hieronder met maar liefst 2 verschillende Sinterklaas films:


Kleuter Bios: De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis:

  

    

    

Aanvang: 10.00 uur  Start film: 10.45 uur
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
Kleuterbios: De Club van Sinterklaas en de Race tegen de Klok


 
    

    

    

Aanvang: 09.30 uur  Start film: 10.15 uur

  
Kindercombi
Bij de bar koop je voor slechts € 3,00 een kindercombi. Dit houdt in: een zakje snoep, een zakje popcorn of Doritos Bits en een klein bekertje drinken (met de keuze uit: frisdrank, limonade of een zakje Capri-Sun)

Kids Menu Voor slechts € 14,00 bestel je het Kids Menu, bestaande uit: een filmticket voor de Kleuterbios, een portie friet, een snack naar keuze en een glas drinken. De maaltijd wordt na afloop van de film aangeboden. Reserveren voor het Kids Menu kan enkel telefonisch via 0512 543 806.

Let op
Niet in combinatie met andere (kortings)acties. Gereserveerde tickets dienen uiterlijk een half uur voordat de film begint te zijn afgehaald.

Online aankopen
Tickets worden geplaceerd in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.