MEIVAKANTIE

KIDS BIOS TOT EN MET 11 MEI

Tot en met 11 mei is het Kids Bios bij De Bios Drachten! In de meivakantie staan er verschillende leuke activiteiten op het programma speciaal voor kinderen. Daarnaast vertonen we de leukste en nieuwste kinderfilms en zijn we iedere ochtend in de vakantie geopend! 

30 APRIL & 11 MEI CAKE VERSIEREN & SCHMINKEN
Van 9.00 uur tot 12.00 uur versieren kinderen voor slechts € 2,50 per persoon een plakje cake (de prijs is inclusief een beker ranja). Tijdens de aanvang van de film mogen zij zich ook laten schminken.

2 MEI SC HEERENVEEN MIDDAG
Een middag speciaal voor fans van sc Heerenveen! Tijdens deze middag bekijk je de film Sherlock Gnomes (in de Nederlandse 2D-versie). Na afloop van de film is er een heuse persconferentie in de zaal met twee spelers. Ook is er dan de gelegenheid om een handtekening te scoren! Na afloop ontvang je een warme maaltijd bij ons in de foyer. Je kunt kiezen uit een portie friet met een snack of het favoriete spelersmenu! 

4 & 9 MEI PICCOLINI MAKEN
Voor de echte keukenprinsen en -prinsessen! Van 12.00 uur tot 15.00 uur maken kinderen voor slechts € 2,50 per persoon een eigen mini-pizza (de prijs is inclusief een beker ranja).

6 MEI SCHMINKEN & KNUTSELEN
's Ochtends tijdens de aanvang mogen kinderen zich laten schminken en in de foyer is er een knutsel- en kleurtafel ingericht. 

7 MEI CAKE- & FRUITSPIESJES MAKEN
Van 9.00 uur tot 12.00 uur maken kinderen voor slechts € 2,50 per persoon een eigen cake- en fruitspies (de prijs is inclusief een beker ranja).

De bovenstaande activiteiten zijn mogelijk binnen de aangegeven tijdsperiode. Voor het cake versieren, piccolini maken en cake- en fruitspiesjes maken is aanmelden gewenst. Dit kan telefonisch via 0512 - 543 806.

Bezig met laden