Sinterklaas Ochtend

SCHMINKEN, KNUTSELEN ÉN BIOSPIETEN

Zondag 24 november worden kinderen 's ochtends door onze Biospieten ontvangen. Ook mogen de kinderen met de Pieten op de foto gaan. Tijdens de aanvang mogen zij zich laten schminken en in de foyer is er een tafel ingericht waar ze mogen knutselen en kleuren.

Tickets voor deze ochtend bedragen € 7,00 per stuk (inclusief een bekertje limonade en strooigoed van de Pieten).

De aanvang is vanaf 10.00 uur. Het filmprogramma van zondag 24 november is maandag 18 november na 17.00 uur bekend. 

Kindercombi
Bij de bar koop je voor slechts € 2,80 een kindercombi. Dit houdt in: een zakje snoep, een zakje popcorn of chips en een klein bekertje drinken (met de keuze uit: frisdrank, limonade of een zakje Capri-Sun).

Kids Party Menu
Voor slechts € 12,00 bestel je het Kids Menu, bestaande uit: een filmticket voor de Kids Party op zondag 2 juni, een portie friet, een snack naar keuze en een glas drinken. De maaltijd wordt na afloop van de film aangeboden. Reserveren voor het Kids Menu kan enkel telefonisch via 0512 - 543806.

Let op
De activiteiten beginnen vanaf 10.00 uur. De vertoning begint op het tijdstip dat op het filmticket vermeld staat. Reserveren is gewenst. Gereserveerde tickets dienen uiterlijk een half uur voordat de film begint te zijn afgehaald. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. 

Online aankopen
Tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.


Bezig met laden