Films

Een Prosecco Night is een avondvoorstelling waarbij je voorafgaand aan de film geniet van een heerlijk glas prosecco of non-alcoholisch drankje met diverse hapjes. Aansluitend bekijk je de voorpremière van Like A Boss. In de pauze ontvang je een tweede glas prosecco of non-alcoholisch drankje.

Daarnaast bieden wij tijdens de Prosecco Night een dinerarrangement aan, hiervoor zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Kijk bij het kopje 'Dinerarrangement' voor meer informatie.

Tickets: € 15,00 per stuk (inclusief 2 glazen prosecco of non-alcoholisch drankje en hapjes).
NIX<18: onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol.

Aanvang: 20.00 uur
Start film: 20.30 uur


DINERARRANGEMENT
Tijdens de Prosecco Night bieden wij ook een dinerarrangement aan. In plaats van de hapjes die tijdens de aanvang worden aangeboden, ontvang je bij een dinerarrangement voorafgaand aan de voorstelling een heerlijk driegangendiner dat speciaal voor deze voorstelling is samengesteld. Bij het diner en in de pauze ontvang je een glas prosecco of non-alcoholisch drankje. Additionele consumpties worden in rekening gebracht.

Wanneer je gebruik maakt van het dinerarrangement raden wij je aan tussen 18.30 en 19.00 uur aanwezig te zijn. Dan heb je voldoende tijd om rustig van het diner te genieten. Het arrangement bestaat uit: een driegangendiner inclusief een glas prosecco of non-alcoholisch drankje, een filmticket voor de avondvoorstelling van Like A Boss op woensdag 26 februari en een pauzedrankje. Het menu bestaat uit:

• Voorgerecht: Vegetarische groentesoep
• Hoofdgerecht: Broodje kipburger met honing-mosterdsaus met friet en rauwkostsalade of farfalle met bospaddenstoelenpesto
• Nagerecht: Stukje banaan-karamelplaattaart met witte chocolade roomijs, koekjes crunch en karamel zeezout crème anglaise

Tickets voor het dinerarrangement bedragen € 27,50 per persoon (inclusief driegangendiner met een glas prosecco of non-alcoholisch drankje, een filmticket voor de avondvoorstelling van Like A Boss en een pauzedrankje).


LET OP
Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor het dinerarrangement. Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. In geval van online aankopen, let goed op welk ticket je selecteert. Het Prosecco Night ticket is exclusief diner. Voor het dinerarrangement selecteer je het ticket 'special: dinerarrangement'.


ONLINE AANKOPEN
Dinerarrangementen die middels de website worden gekocht, worden geplaceerd. Tijdens het diner geef je aan waar je in de zaal wilt gaan zitten. Voor het Prosecco Night ticket (exclusief diner) geldt: Tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.


FILMOMSCHRIJVING
In de hilarische nieuwe komedie Like a Boss lijkt het de beste vriendinnen Mia en Mel (Tiffany Haddish en Rose Byrne) voor de wind te gaan met hun eigen cosmeticabedrijf. Helaas zitten ze flink in de schulden en een aanbod van de keiharde cosmeticagigant Claire Luna (Salma Hayek) om de zaak over te kopen is dan ook te aanlokkelijk om af te slaan. De levenslange vriendschap tussen Mel en Mia komt hierna flink onder druk te staan.

Cast & Crew
Tiffany Haddish, Karan Soni, Billy Porter, Rose Byrne, Salma Hayek, Jennifer Coolidge, Ari Graynor, Natasha Rothwell, Jessica St. Clair
Regie  Miguel Arteta
Genre    Komedie
Lengte    2:10 deze voorstelling bevat een pauze
Jaartal   2020
Bioscoop   26 feb 2020
Kijkwijzer   
  • 12
  • Grof Taalgebruik
  • Seks


Bestellen of reserveren

Special: Dinerarrangement:
-
+
à € 27,50
Prosecco Night:
-
+
à € 15,00
LikeABoss_132233812054632648_big.jpg

  • ProseccoNightLikeABoss_132247856278800355_big.jpg
  • ProseccoNightLikeABoss_132247856282394035_big.jpg
  • ProseccoNightLikeABoss_132247856285519002_big.jpg
  • ProseccoNightLikeABoss_132247856288644119_big.jpg
Bezig met laden