Films

De Première Night is een avond speciaal voor de echte filmfan. Je bekijkt als allereerste de voorpremière van de nieuwe film. Woensdag 25 maart bekijk je Mulan. Bij binnenkomst word je feestelijk ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje en hapjes. De film wordt in de 2D-versie vertoond.

Daarnaast bieden wij tijdens de Première Night een dinerarrangement aan, hiervoor zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Kijk bij het kopje 'Dinerarrangement' voor meer informatie.

Tickets: € 15,00 per stuk (inclusief een welkomstdrankje en hapjes).

Aanvang: 20.00 uur
Start film: 20.30 uur


DINERARRANGEMENT
Tijdens de Première Night bieden wij ook een dinerarrangement aan. In plaats van de hapjes die tijdens de aanvang worden aangeboden, ontvang je bij een dinerarrangement voorafgaand aan de voorstelling een heerlijk driegangendiner dat speciaal voor deze voorstelling is samengesteld. Bij het diner ontvang je een drankje naar keuze. Additionele consumpties worden in rekening gebracht.

Wanneer je gebruik maakt van het dinerarrangement raden wij je aan tussen 18.30 en 19.00 uur aanwezig te zijn. Dan heb je voldoende tijd om rustig van het diner te genieten. Het arrangement bestaat uit: een driegangendiner inclusief een drankje naar keuze en een filmticket voor de avondvoorstelling van Mulan op woensdag 25 maart. Het menu bestaat uit:

• Voorgerecht: Vegetarische mosterdsoep
• Hoofdgerecht: Mixed grill (stukje spareribs, chicken wings en een stokje saté) met aardappelpartjes met schil of risotto van orzo met paddenstoelen en kruidenkaas
• Nagerecht: Stukje banaan-karamelplaattaart met witte chocolade roomijs, koekjes crunch en karamel zeezout crème anglaise

Tickets voor het dinerarrangement bedragen € 27,50 per persoon (inclusief driegangendiner met een drankje naar keuze en een filmticket voor de avondvoorstelling van Mulan).


LET OP
Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor het dinerarrangement. Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. In geval van online aankopen, let goed op welk ticket je selecteert. Het Première Night ticket is exclusief diner. Voor het dinerarrangement selecteer je het ticket 'special: dinerarrangement'.
De film wordt in de originele 2D-versie vertoond.


ONLINE AANKOPEN
Dinerarrangementen die middels de website worden gekocht, worden geplaceerd. Tijdens het diner geef je aan waar je in de zaal wilt gaan zitten. Voor het Première Night ticket (exclusief diner) geldt: Tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.


FILMOMSCHRIJVING
De Keizer van China besluit dat één man per gezin moet dienen in het Keizerlijke leger om het land te kunnen verdedigen tegen indringers uit het Noorden. In het geheim neemt Hua Mulan, de oudste dochter van een respectabele krijger, de plaats in van haar doodzieke vader. Gemaskeerd als man, Hua Jun, wordt ze bij elke training getest en gebruikt ze haar innerlijke kracht om haar ware potentie te kunnen tonen. Het is een meeslepende reis die haar zal veranderen in een strijder en haar het respect zal opleveren voor een dankbare natie... en een trotse vader. De film is geregisseerd door Niki Caro, het scenario is geschreven door Rick Jaffa & Amanda Silver en Elizabeth Martin & Lauren Hynek en is gebaseerd op het verhalende gedicht The Ballad of Mulan.

Cast & Crew
Donnie Yen, Yifei Liu, Jason Scott Lee, Yoson An, Gong Li, Jet Li
Regie   Niki Caro
Genre    Actie Avontuur
Lengte    2:10 deze voorstelling bevat een pauze
Jaartal    2020
Bioscoop    25 mrt 2020
Kijkwijzer   


Bestellen of reserveren

Special: Dinerarrangement:
-
+
à € 27,50
Première Night:
-
+
à € 15,00
PremiC3A8reNightMulan2D_132252194771951516_big.jpg

  • PremiC3A8reNightMulan2D_132252194775545259_big.jpg
  • PremiC3A8reNightMulan2D_132252194778826472_big.jpg
  • PremiC3A8reNightMulan2D_132252194781482693_big.jpg
  • PremiC3A8reNightMulan2D_132252194785701476_big.jpg
Bezig met laden