Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download ChromeDownload FirefoxDownload Edge

Girls Night: Misfit 3 De Finale

Op vrijdag 4 december en zondag 6 december organiseert De Bios Drachten een Girls Night met Misfit 3! Een Girls Night is een feestelijke avondvoorstelling (einde middag voorstelling) speciaal voor meiden. Bij binnenkomst ontvang je een fris welkomstdrankje en zoete hapjes. Na afloop van de film ontvang je een leuke give away om mee naar huis te nemen.

Tickets: € 11,50 per stuk (inclusief welkomstdrankje met hapjes en give away)

Programma vrijdagavond 4 december:
18.30 uur - aanvang
19.00 uur - start film

19:00 uur - aanvang
19:30 uur - start film UITVERKOCHT

Programma zondagmiddag 6 december:
15.30 uur - aanvang
16.00 uur - start film

16:00 uur - aanvang
16:30 uur - start film UITVERKOCHT

LET OP
Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Vol= Vol

ONLINE AANKOPEN
Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt. Tickets worden geplaceerd in de zaal.

Filmomschrijving:
Julia (Djamila), Nick (Niek Roozen) en Sterre (Jolijn Henneman) beginnen het schooljaar goed: ze hebben een contract bij een platenlabel en mogen optreden in een grote nationale liveshow. Totdat na een fusie van de twee scholen iedereen van het Olympus College bij hen op het Hoogland komt, inclusief hun eeuwige rivale Babette (Tinne Oltmans)! Alle squads staan op zijn kop en terwijl Babette haar nummer 1 positie terug probeert te winnen, raken de Misfits bevriend met de verlegen Tara (Nienke van Dijk). De Misfits moeten alles op alles zetten om bij elkaar te blijven en hun droom te volgen om de finale van de internationale muziekwedstrijd, de TMA's, te winnen.

Misfit3DeFinale_132463852823154684_big.jpg

Cast & Crew
Djamila, Niek Roozen, Jolijn Henneman, Bente Fokkens, Tinne Oltmans, Nick Schilder, Fenna Ramos, Jill Schirnhofer, Rico Verhoeven, Hanwe, Nicolette Kluijver, Buddy Vedder, Jeroen van Koningsbrugge

Regie
Erwin van den Eshof

Genre
Komedie

Productiejaar
2020

Lengte
115 min. (incl. pauze)

Kijkwijzer

Delen