Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download ChromeDownload FirefoxDownload Edge

KleuterBios: De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje

Regelmatig staat er een Kleuterbios op het programma. Bij een Kleuterbios voorstelling wordt het licht niet helemaal gedimd en staat het geluid wat zachter. Tijdens de aanvang kunnen kinderen zich laten schminken en in de foyer is er een knutsel- en kleurtafel ingericht waar de kleintjes mogen spelen. Na afloop ontvangen de kleine filmhelden een filmdiploma. Op zaterdag 4 december en zondag 5 december is de kleuterbios met De Club van Sinterklaas en het Vergeten Pietje te zien. De kinderen krijgen bij binnenkomst een bekertje limonade met wat lekkers.

Ticket: € 9,50 per stuk
Aanvang: 09.30 uur
Start film: 10.15 uur

Het is mogelijk om voor € 3,00 een kindercombi bij de bar te bestellen. Dit houdt in: een zakje snoep, een bekertje drinken of een zakje Capri-Sun en een zakje popcorn of chips.

KIDS MENU
Voor slechts € 14,50 per persoon bestel je het Kids Menu, bestaande uit: een filmticket voor de Kleuterbios op zaterdag 4 december of zondag 5 december, een portie friet met een snack naar keuze en een glas drinken. De maaltijd wordt na afloop van de film aangeboden. Reserveren voor het Kids Menu kan enkel telefonisch via 0512 - 543806.

LET OP
Niet in combinatie met andere (kortings)acties. Gereserveerde tickets dienen uiterlijk een half uur voordat de film begint te zijn afgehaald.

ONLINE AANKOPEN
Tickets worden geplaceerd in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.

Filmomschrijving:
In het nieuwste muzikale avontuur van De Club van Sinterklaas dreigt het jonge pietje Fernando onbedoeld het Sinterklaasfeest in gevaar te brengen. Hij krijgt de belangrijke taak om op de gouden sleutel van Sinterklaas te passen, maar dan mist hij de boot. Met zijn beste vriend Pony draaft hij zo snel hij kan over land naar Nederland, maar komt hij nog op tijd? Een klein ramp dreigt, want zonder sleutel zal Sinterklaas geen kadootjes kunnen brengen bij alle kinderen die in huizen zonder schoorsteen wonen.

DeClubvanSinterklaasenhetvergetenPietje_132756699652369039_big.jpg

Cast & Crew
Wilbert Gieske, Luan Bellinga, Lucilla Bellinga, Coole Piet, Frans Duijts, Piet Fernando, Danspiet, Testpiet

Regie
Martijn Koevoets

Genre
Familiefilm

Productiejaar
2021

Lengte
99 min. (incl. pauze)

Kijkwijzer

Delen


Speeltijden (klik op de tijden om te kopen)

zaza04decemberdec 10:15
zozo05decemberdec 10:15