Ladies Night: Soof 3

Een Ladies Night is een avond die we speciaal voor vrouwen organiseren. Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk welkomstdrankje en in de foyer staan diverse stands van lokale ondernemers op het gebied van mode, gezondheid en (woon)accessoires. Aansluitend bekijk je de voorpremière van Soof 3. Na afloop van de film ontvang je een goodie mee naar huis om de avond compleet mee af te sluiten.

Tickets: € 16,00 per stuk (inclusief welkomstdrankje en goodie).

Aanvang: vanaf 18.30 uur
Start film: 19.30 uur uitverkocht

of

Aanvang: vanaf 19.15 uur
Start film: 20.15 uur

of

Aanvang: vanaf 19.30 uur
Start film: 20.30 uur

LET OP
Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de (voor)verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.

ONLINE AANKOPEN
Ladies Night tickets worden geplaceerd in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.

Filmomschrijving:
In Soof 3 heeft Soof eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

Cast & Crew
Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Elise Schaap, Brent Schoemaker, Niek Schoemaker, Anneke Blok, Dick van den Toorn, Noortje Herlaar, Eva Laurenssen, Roos Dickmann

Regie
Anne de Clercq

Genre
Drama, Komedie

Productiejaar
2020

Lengte
141 min. (incl. pauze)

Kijkwijzer

Delen


Speeltijden (klik op de tijden om te kopen)

wowo07septembersep
  • Soof3_132778234203265745_big.jpg
  • Soof3_132778234212484481_big.jpg

Suggesties