Première Night: After Ever Happy

De Première Night is een avond speciaal voor de echte filmfan. Je bekijkt als allereerste de voorpremière van de nieuwe film After Ever Happy.
Bij binnenkomst word je ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje en hapjes.

Tickets: € 16,00 per stuk (inclusief een welkomstdrankje en hapjes).

19:30 uur - aanvang
20:00 uur - start film

LET OP
Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de (voor)verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.

- KOOP JE TICKETS ONLINE -
Koop je tickets online. Online gekochte tickets scan je bij de ticketzuil. Tickets worden geplaceerd in de zaal.
Let op: Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Vol= Vol

Filmomschrijving:
In het vierde en laatste deel van de After-serie worden Tessa en Hardin gedwongen om volwassen te worden. Ze zijn tegen alle verwachtingen in nog bij elkaar, maar het spant er nu om of hun liefdesverhaal zal eindigen als een sprookje, of dat hun gepassioneerde maar giftige relatie definitief tot een einde komt. Een onthulling uit het verleden brengt de onvoorspelbare Hardin van slag en ook Tessa krijgt flink wat te verwerken. Ze is niet langer het lieve, eenvoudige meisje dat ze was toen ze Hardin leerde kennen. Hoe meer er naar boven komt uit Hardins tragische verleden, hoe harder hij iedereen van zich afstoot. Tessa begrijpt de heftige gevoelens die hij probeert te verbergen achter zijn stoere façade en is de enige die hem kan kalmeren. Hij heeft haar nodig, maar heeft zij hem ook nodig? Tessa twijfelt of ze hem kan redden zonder zichzelf te verliezen. Ze wil vechten voor hun relatie, maar voor wie vecht ze eigenlijk?

Cast & Crew
Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Chance Perdomo, Louise Lombard, Rob Estes, Arielle Kebbel, Carter Jenkins

Regie
Castille Landon

Genre
Drama, Romantiek

Productiejaar
2022

Lengte
125 min. (incl. pauze)

Kijkwijzer

Delen


Speeltijden (klik op de tijden om te kopen)

wowo 24 augustusaug

Suggesties