Marathon:After Ever Happy

Voor alle afternators op vrijdag 26 augustus 2022 Marathon Deel 3 After We Fell en deel 4 After Ever Happy achter elkaar.

Programma vrijdag 26 augustus:
18.30 uur - start After We Fell
20.15 uur - pauze
21.15 uur - start After Ever Happy.

In de pauze ontvang je een warme maaltijd, bestaande uit: een portie patat met een snack en een glas frisdrank.

Tickets: € 20,50 per stuk (inclusief warme maaltijd)

Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.

- KOOP JE TICKETS ONLINE -
Koop je filmtickets via de website en sla de rij bij de ticketkassa over. Online gekochte tickets scan je bij de ticketzuil op de dag dat de voorstelling plaatsvindt.
Let op: Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Vol= Vol
Tickets worden geplaceerd in de zaal.

Filmomschrijving:
In het vierde en laatste deel van de After-serie worden Tessa en Hardin gedwongen om volwassen te worden. Ze zijn tegen alle verwachtingen in nog bij elkaar, maar het spant er nu om of hun liefdesverhaal zal eindigen als een sprookje, of dat hun gepassioneerde maar giftige relatie definitief tot een einde komt. Een onthulling uit het verleden brengt de onvoorspelbare Hardin van slag en ook Tessa krijgt flink wat te verwerken. Ze is niet langer het lieve, eenvoudige meisje dat ze was toen ze Hardin leerde kennen. Hoe meer er naar boven komt uit Hardins tragische verleden, hoe harder hij iedereen van zich afstoot. Tessa begrijpt de heftige gevoelens die hij probeert te verbergen achter zijn stoere façade en is de enige die hem kan kalmeren. Hij heeft haar nodig, maar heeft zij hem ook nodig? Tessa twijfelt of ze hem kan redden zonder zichzelf te verliezen. Ze wil vechten voor hun relatie, maar voor wie vecht ze eigenlijk?

Cast & Crew
Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Chance Perdomo, Louise Lombard, Rob Estes, Arielle Kebbel, Carter Jenkins

Regie
Castille Landon

Genre
Drama, Romantiek

Productiejaar
2022

Lengte
270 min. (incl. pauze)

Kijkwijzer

Delen


Speeltijden (klik op de tijden om te kopen)

vrvr 26 augustusaug

Suggesties