Kleuter Bios: De Club van Sinterklaas en de Race tegen de Klok

Regelmatig staat er een Kleuterbios op het programma. Bij een Kleuterbios voorstelling wordt het licht niet helemaal gedimd en staat het geluid wat zachter. Tijdens de aanvang kunnen kinderen zich laten schminken en in de foyer is er een knutsel- en kleurtafel ingericht waar de kleintjes mogen spelen. Na afloop ontvangen de kleine filmhelden een filmdiploma. Op zondag 13 november en 27 november en op zaterdag 3 december en zondag 4 december is de kleuterbios met De Club van Sinterklaas en de Race tegen de Klok. De kinderen krijgen bij binnenkomst een bekertje limonade met wat lekkers.

Ticket: € 9,50 per stuk
Aanvang: 09.30 uur
Start film: 10.15 uur

Het is mogelijk om voor € 3,00 een kindercombi bij de bar te bestellen. Dit houdt in: een zakje snoep, een bekertje drinken of een zakje Capri-Sun en een zakje popcorn of chips.

KIDS MENU
Voor slechts € 14,00 per persoon bestel je het Kids Menu, bestaande uit: een filmticket voor de Kleuterbios op zondag 13 november en 27 november, zaterdag 3 december of zondag 4 december, een portie friet met een snack naar keuze en een glas drinken. De maaltijd wordt na afloop van de film aangeboden. Reserveren voor het Kids Menu kan enkel telefonisch via 0512 - 543806.

LET OP
Niet in combinatie met andere (kortings)acties. Gereserveerde tickets dienen uiterlijk een half uur voordat de film begint te zijn afgehaald.

ONLINE AANKOPEN
Tickets worden geplaceerd in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.

Filmomschrijving:
In deze nieuwe, muzikale film is de weg naar 5 december er opnieuw eentje vol obstakels voor de beroemde club. Sterker nog, Sint en zijn Pieten komen in een ware race tegen de tijd terecht. Het begint allemaal als het jonge Pietje Fernando de klok van Sinterklaas kapot laat vallen. Een ware ramp, want zo lang die stil blijft staan, is de Sintmagie verdwenen. Ondertussen gedraagt het paard van Sinterklaas zich vreemd na een keuring op de manege van Britt Dekker en Zoë en Finn, de kleinkinderen van de klokkenmaker, lijken ineens superkrachten te hebben. Wat is er toch allemaal aan de hand? Zal pakjesavond wel kunnen doorgaan dit jaar?

Cast & Crew
Sinterklaas, Coole Piet, Testpiet, Danspiet, Pietje Fernando, Fred van Kuijk, Britt Dekker, Lavezzi Rutjes, Nathan Rutjes

Regie
Martijn Koevoets

Genre
Familiefilm

Productiejaar
2022

Lengte
103 min. (incl. pauze)

Kijkwijzer

Delen


Speeltijden (klik op de tijden om te kopen)

zaza03decemberdec
zozo04decemberdec

    Suggesties