Films

Na het grote succes van afgelopen weekend is André Rieu nog één keer te zien bij De Bios Drachten op aanstaande zondag 30 juli!

FEEST TER GELEGENHEID VAN 30 JAAR ANDRÉ EN ZIJN JOHANN STRAUSS ORKEST!

André Rieu, bij miljoenen bekend als ‘De koning van de wals’, is een van de populairste artiesten ter wereld. Zijn legendarische concert in Maastricht, dat elk jaar plaatsvindt, is een van de jaarlijkse bioscoopevenementen waarnaar met ongekend enthousiasme wordt uitgekeken. Vorig jaar leidde dat in verschillende landen tot nieuwe verkooprecords.
Het spectaculaire concert in Maastricht vindt plaats op het prachtige middeleeuwse plein in de thuisstad van André, waar de maestro zich in zijn element voelt en waar hij samen met zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest, sopranen, tenoren en heel bijzondere gasten zijn opwachting maakt. André zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring vol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden.

Gastheer tijdens deze presentatie van André Rieus concert in Maastricht is niemand anders dan André van Duin, die exclusief voor bioscoopbezoekers een interview met André Rieu houdt wanneer hij van het podium stapt.
Dit jaar is een heel bijzonder jaar. Het is namelijk precies 30 jaar geleden dat André Rieu zijn Johann Strauss Orkest in zijn thuisstad Maastricht oprichtte. Wat een ontwikkeling heeft het doorgemaakt: van een klein groepje musici die repeteerden in het klaslokaal op de basisschool van Andrés zoon tot stadions en concertgebouwen over de hele wereld!

Reserveer/koop snel je kaarten voor zaterdagavond 22 juli of zondagmiddag 23 juli en ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek. Neem een kijkje achter de schermen, geniet van interviews met André en zijn bijzondere gasten, van muzikale favorieten en van nog veel meer.

De introductie en de pauze wordt verzorgd door André van Duin en is Nederlands gesproken.

Zondagmiddag 30 juli:
Aanvang: 14.30 uur
Start voorstelling: 15.00 uur

Tickets:
€ 15,00 (Inclusief welkomstdrankje en wat lekkers)Cast & Crew
André Rieu met het Johann Strauss orkest, met medewerking van André van Duin
Regie  
Genre    Muziek
Lengte    02:45
Jaartal    2017
Bioscoop    23 jul 2017
Kijkwijzer   
  •   Alle Leeftijden


Bestellen of reserveren

Concert:
-
+
à € 15,00
AndreRieu.jpg

Bezig met laden