Films

Een speciale bioscoopvertoning met je favoriete Disney Junior vriendjes! Zing en dans mee met Mickey Mouse en bekijk de leukste afleveringen van Disney Junior. Tijdens de voorstelling wordt het licht niet helemaal gedimd en staat het geluid wat zachter. Tijdens de aanvang ontvangen kinderen een bekertje limonade met wat lekkers. Na afloop ontvangen alle kinderen een klein cadeautje om mee te nemen naar huis.

Op zondag 2 september is het weer tijd voor een gloednieuwe editie van de Disney Junior Party! Tijdens deze editie zie je een aflevering van Mickey and the Roadster Racers en twee andere afleveringen vol avonturen van de Disney Junior-vriendjes. Tussendoor treedt Mickey Mouse aan als interactieve host: vanaf het doek vermaakt hij de kinderen in de zaal.

Tickets: € 8,50 per stuk (inclusief goodie)
Aanvang: 13.15 uur
Start voorstelling: 13.45 uur

Disney Junior Party is een speciaal evenement met je favoriete Disney Junior vriendjes! Zing en dans mee met de leukste afleveringen van Disney Junior, waaronder minstens 1 gloednieuwe, nooit eerder uitgezonden aflevering. Een onvergetelijke bioscoopervaring voor de allerjongste filmhelden.

Disney Junior Party is een interactieve bioscoopbeleving: alle kinderen worden aangespoord om mee te zingen en te dansen. Twee uur lang stilzitten is dus niet de bedoeling!

Reserveren is gewenst.

Cast & Crew

Regie  Norton Virgien, Sherie Pollack, Jamie Mitchell
Genre    Animatie Familiefilm
Lengte    1:30 deze voorstelling bevat een pauze
Jaartal   2018
Bioscoop    2 sep 2018
Kijkwijzer   
  •   Alle Leeftijden


Bestellen of reserveren

Disney Junior Party:
-
+
à € 8,50
20180902Disney_JR_Partyweb_131756946890419123_big.jpg

    Bezig met laden