Films

Een speciale bioscoopvertoning met je favoriete Disney Junior vriendjes! Zing en dans mee met Mickey Mouse en bekijk de leukste afleveringen van Disney Junior. Ook wordt het licht niet helemaal gedimd en staat het geluid wat zachter. Tijdens de aanvang kunnen kinderen zich laten schminken en in de foyer is er een knutsel- en kleurtafel ingericht waar kinderen mogen spelen. Na afloop ontvangen alle kinderen een klein cadeautje om mee te nemen naar huis.

Zondag 27 mei staat de eerstvolgende Disney Junior Party op het programma! Tijdens deze editie zie je een aflevering van Mickey and the Roadster Racers, een aflevering van PJ Masks: Pyjamahelden en een exclusieve aflevering van Vampirina. Tussendoor treedt Mickey Mouse aan als interactieve host: vanaf het doek vermaakt hij de kinderen in de zaal.

Disney Junior Party is een interactieve bioscoopbeleving: alle kinderen worden aangespoord om mee te zingen en te dansen. Twee uur lang stilzitten is dus niet de bedoeling! Een onvergetelijke bioscoopervaring voor jonge filmhelden!

Ticket: € 8,50
Aanvang: 13.00 uur
Start voorstelling: 13.45 uur

Reserveren is gewenst.

Cast & Crew

Regie   Norton Virgien, Sherie Pollack, Jamie Mitchell
Genre    Animatie Familiefilm
Lengte    1:35 deze voorstelling bevat een pauze
Jaartal    2018
Bioscoop    27 mei 2018
Kijkwijzer   
  •   Alle Leeftijden


Bestellen of reserveren

Disney Junior Party:
-
+
à € 8,50
20180527_Disney_Junior_Party_web01_131680952144496775_big.jpg

Bezig met laden