Films

'Amore, My Tribute to Love' is het eerbetoon van de beroemde violist aan zijn liefde voor muziek en zijn liefde voor zijn beide 'families': zijn vrouw en kinderen en niet te vergeten zijn Johann Strauss Orkest, waarmee hij al meer dan 30 jaar optreedt. Het eerbetoon is een logisch vervolg op het album 'Amore' dat Rieu vorig jaar uitbracht en waarop zijn eigen versies van klassieke liefdesliedjes staan, afkomstig uit zowel de popmuziek als klassieke muziek.

De onvergetelijke concerten die in Maastricht, de Nederlandse thuisbasis van André, plaatsvinden, wil je niet missen. Jaarlijks stromen fans uit alle hoeken van de wereld samen om te zien hoe André tegen het decor van het indrukwekkende middeleeuwse stadsplein optreedt met zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest en sopranen, tenors en heel bijzondere gasten. De concerten zitten boordevol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden.

Deze ongeëvenaarde jaarlijkse viering van muziek wordt elk jaar meebeleefd door honderdduizenden fans over de hele wereld, waarbij bovendien heel bijzondere kijkjes achter de schermen worden geboden.

Presentator Charlotte Hawkins van 'Good Morning Britain' verzorgt de presentatie, interviewt fans en geniet van de feestelijke sfeer die werkelijk van het bioscoopscherm spat. Bovendien biedt ze een exclusief gesprek met André op het moment dat hij van het podium stapt!

Reserveer of koop snel tickets voor deze spectaculaire en onvergetelijke bioscoopervaring.

Zaterdag 28 juli
Aanvang: 18.30 uur
Start voorstelling: 19.00 uur

Zondag 29 juli
Aanvang: 14.30 uur
Start voorstelling: 15.00 uur

Tickets:
€ 15,00 (inclusief welkomstdrankje en wat lekkers)

Cast & Crew
André Rieu met het Johann Strauss orkest
Regie  
Genre   
Lengte    2:25 deze voorstelling bevat een pauze
Jaartal    2018
Bioscoop    28 jul 2018
Kijkwijzer   


Bestellen of reserveren

Concert:
-
+
à € 15,00
Concert:
-
+
à € 15,00
CinemaPosterRieu2018PortraitNLFolder1_131672190283663078_big.jpg

Bezig met laden