Films

Een Prosecco Night is een voorpremière waarbij je voorafgaand aan de film geniet van een heerlijk glas prosecco of non-alcoholisch drankje met diverse hapjes. Aansluitend bekijk je de voorpremière van Doris. In de pauze ontvang je een tweede glas prosecco.

Daarnaast bieden wij tijdens de Prosecco Night een dinerarrangement aan, hiervoor zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Kijk bij het kopje 'Doris dinerarrangement' voor meer informatie.

Tickets: € 15,00 per stuk (inclusief twee glazen prosecco of non-alcoholisch drankje en hapjes).
NIX<18: onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol.

Aanvang: 19.30 uur
Start film: 20.00 uur


DORIS DINERARRANGEMENT
Tijdens de Prosecco Night bieden wij ook een dinerarrangement aan. In plaats van de hapjes die tijdens de aanvang worden aangeboden, ontvang je bij een dinerarrangement voorafgaand aan de voorstelling een heerlijk driegangendiner dat speciaal voor deze voorpremière is samengesteld. In de pauze neem je weer plaats bij ons in de foyer en geniet je van een borrelhapje. Bij het diner en in de pauze ontvang je een drankje. Additionele consumpties worden in rekening gebracht.

Wanneer je gebruik maakt van het Doris dinerarrangement raden wij je aan om uiterlijk 18.15 uur aanwezig te zijn. Dan heb je voldoende tijd om van het diner te genieten. Het arrangement bestaat uit: een driegangendiner inclusief een drankje, een filmticket voor de voorpremière van Doris op woensdag 19 september, een borrelhapje in de pauze inclusief een drankje. Het menu bestaat uit:

• Voorgerecht: een kopje verse tomatensoep met gehaktballetjes of een gevulde portobello
• Hoofdgerecht: kipburger of groenteburger met frieten en rauwkostsalade
• Nagerecht: panna cotta met rood fruit of ijscoupe

Tickets voor het dinerarrangement bedragen € 27,50 per persoon (inclusief een driegangendiner met een drankje, een filmticket voor de voorpremière van Doris en een borrelhapje met een drankje).


LET OP
Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor het dinerarrangement. Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. In geval van online aankopen, let goed op welk ticket je selecteert. Het Prosecco Night ticket is exclusief diner. Voor het dinerarrangement selecteer je het ticket 'special: dinerarrangement'.


ONLINE AANKOPEN
Dinerarrangementen die middels de website worden gekocht, worden geplaceerd. Tijdens het diner geef je aan waar je in de zaal wilt gaan zitten. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt. Voor het Prosecco Night ticket (exclusief diner) geldt: Tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal.


FILMOMSCHRIJVING
Aan de vooravond van haar vijfenveertigste verjaardag is Doris Doorenbos (Tjitske Reidinga) een gescheiden vrouw met twee kinderen op een dood punt aanbeland. Terwijl de mensen om haar heen carrière maken en drukke, volwassen levens leiden, is er van Doris’ eigen dromen maar weinig terechtgekomen… Gemaakt onder de creatieve leiding van Will Koopman (Gooische Vrouwen, Divorce en Terug naar de Kust), scenarioschrijfster Roos Ouwehand en regisseur Albert Jan van Rees.

Cast & Crew
Tjitske Reidinga, Guy Clemens, Tarik Moree, Monique van de Ven, Gijs Scholten van Aschat, Roos Ouwehand, Bracha van Doesburgh, Hendrikje Nieuwerf
Regie  Albert Jan van Rees
Genre    Komedie Drama
Lengte    1:54 deze voorstelling bevat een pauze
Jaartal   2018
Bioscoop   19 sep 2018
Kijkwijzer   
  • 12
  • Grof Taalgebruik
  • Drugs
  • Seks


Bestellen of reserveren

Special: Dinerarrangement:
-
+
à € 27,50
Prosecco Night:
-
+
à € 15,00
Doris_131762126772595769_big.jpg

  • Doris_131762126773689488_big.jpg
  • Doris_131762126774627042_big.jpg
  • Doris_131762126775720786_big.jpg
  • Doris_131762126776658251_big.jpg
Bezig met laden