Films

Met het naderende einde van de zomer stijgt de temperatuur in de bioscopen nog een laatste keer met de vertoning van de klassieker Dirty Dancing! Op vrijdag 14 september (de sterfdag van Patrick Swayze) en donderdag 20 september wordt de jaren '80 hit op het witte doek vertoond. Voor velen dé laatste kans om opnieuw in de bioscoop weg te zwijmelen of de film voor de eerste keer te beleven. De romantische dansfilm Dirty Dancing veroverde in 1987 wereldwijd alle harten. Het verhaal is tijdloos, en kan zich nu nog steeds scharen onder de beste dansfilms aller tijden.

Tickets: € 9,50 per persoon (inclusief een welkomstdrankje)

Datum: vrijdag 14 september en donderdag 20 september
Aanvang: 20.00 uur
Start voorstelling: 20.30 uur


DINERARRANGEMENT
Voorafgaand aan de klassieker Dirty Dancing bieden wij ook een dinerarrangement aan, hiervoor zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bij het dinerarrangement ontvang je een heerlijk tweegangendiner dat speciaal voor de film is samengesteld. Bij het diner en in de pauze ontvang je een drankje. Additionele consumpties worden in rekening gebracht.

Wanneer je gebruik maakt van het dinerarrangement raden wij je aan om uiterlijk 19.00 uur aanwezig te zijn. Dan heb je voldoende tijd om van het diner te genieten. Het arrangement bestaat uit: een tweegangendiner inclusief een drankje, een filmticket voor de Dirty Dancing en een drankje in de pauze. Het menu bestaat uit:

• Hoofdgerecht: Dirty baconburger of groenteburger met krulfrieten en watermeloensalade.
• Nagerecht: Dirty Dancing coupe met vanille en chocolade-ijs met caramelsaus of profiteroles met slagroom en caramelsaus.

Tickets voor het dinerarrangement bedragen € 23,95 per persoon (inclusief een diner met een drankje, een filmticket voor Dirty Dancing en een drankje in de pauze).


LET OP
Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor het dinerarrangement. Om te reserveren voor het dinerarrangement neem je telefonisch contact met ons op via 0512 543 806. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.


ONLINE AANKOPEN
Dinerarrangementen worden geplaceerd in de zaal. Tijdens het diner geef je aan waar je in de zaal wilt gaan zitten. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt. Tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal.


FILMOMSCHRIJVING
In de zomer van 1963 is Frances 'Baby' Houseman (Jennifer Grey) noodgedwongen met haar ouders op vakantie in het natuurpark Catskills. Om de saaie dagen een beetje draaglijk te maken neemt ze lessen in Merengue dansen. De vakantie lijkt minder saai te worden als ze de verveelde dansinstructeur Johnny Castle (Patrick Swayze) leert kennen. Van Johnny leert ze de passen van een nieuwe dans - dirty dance- en ontdekt hierdoor haar eigen krachten en talenten. Onder invloed van deze dans kan Baby zichzelf- en haar liefde voor Johnny beter uiten...

Cast & Crew
Patrick Swayze, Jennifer Grey
Regie   Emile Ardolino
Genre    Romantiek
Lengte    2:05 deze voorstelling bevat een pauze
Jaartal    2018
Bioscoop    14 sep 2018
Kijkwijzer   
  •  6
  • Eng
  • Geweld


uitverkocht
DirtyDancing_131793350435512082_big.jpg

  • DirtyDancing_FP1_131793341814102651_big.jpg
  • DirtyDancing_FP3_131793341847137824_big.jpg
  • DirtyDancing_FP2_131793341884844911_big.jpg
Bezig met laden