Films

De Première Night is een avond speciaal voor de echte filmfan. Je bekijkt als allereerste de première van de nieuwe film. Donderdag 1 november bekijk je Bohemian Rhapsody. Bij binnenkomst word je feestelijk ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje en hapjes. In de pauze ontvang je een tweede drankje.

Daarnaast bieden wij tijdens de Première Night een dinerarrangement aan, hiervoor zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Kijk bij het kopje 'Dinerarrangement' voor meer informatie.

Tickets: € 15,00 per stuk (inclusief twee drankjes en hapjes).

Aanvang: 20.00 uur
Start film: 20.30 uur


DINERARRANGEMENT
Tijdens de Première Night bieden wij ook een dinerarrangement aan. In plaats van de hapjes die tijdens de aanvang worden aangeboden, ontvang je bij een dinerarrangement voorafgaand aan de voorstelling een heerlijk driegangendiner dat speciaal voor deze première is samengesteld. In de pauze neem je weer plaats bij ons in de foyer en geniet je van een borrelhapje. Bij het diner en in de pauze ontvang je een drankje. Additionele consumpties worden in rekening gebracht.

Wanneer je gebruik maakt van het dinerarrangement raden wij je aan om uiterlijk 19.00 uur aanwezig te zijn. Dan heb je voldoende tijd om van het diner te genieten. Het arrangement bestaat uit: een driegangendiner inclusief een drankje, een filmticket voor de première van Bohemian Rhapsody op donderdag 1 november, een borrelhapje in de pauze inclusief een drankje. Het menu bestaat uit:

• Voorgerecht: een kopje tomatensoep met gehaktballetjes
• Hoofdgerecht: kipschnitzel met zigeunersaus, ui, champignons en friet of kipsaté met satésaus, kroepoek, gebakken uitjes en friet
• Nagerecht: warme wafel met vanille-roomijs, slagroom en kersen

Tickets voor het dinerarrangement bedragen € 27,50 per persoon (inclusief een driegangendiner met een drankje, een filmticket voor de première van Bohemian Rhapsody en een borrelhapje met een drankje in de pauze).


LET OP
Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor het dinerarrangement. Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. In geval van online aankopen, let goed op welk ticket je selecteert. Het Première Night ticket is exclusief diner. Voor het dinerarrangement selecteer je het ticket 'special: dinerarrangement'.


ONLINE AANKOPEN
Dinerarrangementen die middels de website worden gekocht, worden geplaceerd. Tijdens het diner geef je aan waar je in de zaal wilt gaan zitten. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt. Voor het Première Night ticket (exclusief diner) geldt: Tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal.


FILMOMSCHRIJVING
Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, net als Mercury’s uit de hand gelopen levensstijl welke bijna zorgde voor het ineenstorten van de band. Daarnaast zien we hun triomfantelijke reünie aan de vooravond van Live Aid, met een levensbedreigend zieke Mercury, die de band naar een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek leidt. Tijdens dit proces legde de band, die meer voelde als familie, de basis voor hun nalatenschap welke tot op de dag van vandaag nog altijd velen inspireert.

Cast & Crew
Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy, Aidan Gillen, Joseph Mazzello, Tom Hollander, Mike Myers
Regie   Bryan Singer
Genre    Drama Muziek
Lengte    2:40 deze voorstelling bevat een pauze
Jaartal    2018
Bioscoop    1 nov 2018
Kijkwijzer   
  • 12
  • Discriminatie
  • Drugs


Bestellen of reserveren

Special: Dinerarrangement:
-
+
à € 27,50
Première Night:
-
+
à € 15,00
BohemianRhapsody_131798552270529883_big.jpg

  • BohemianRhapsody_131798552271467303_big.jpg
  • BohemianRhapsody_131798552272404848_big.jpg
  • BohemianRhapsody_131798552273187341_big.jpg
  • BohemianRhapsody_131798552274123703_big.jpg
Bezig met laden