Films

De Première Night is een avond speciaal voor de echte filmfan. Je bekijkt als allereerste de première van de nieuwe film. Woensdag 27 maart bekijk je het gloednieuwe live actieavontuur Dumbo. Bij binnenkomst word je feestelijk ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje en hapjes.

Daarnaast bieden wij tijdens de Première Night een dinerarrangement aan, hiervoor zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Kijk bij het kopje 'Dinerarrangement' voor meer informatie.

Tickets: € 15,00 per stuk (inclusief een welkomstdrankje en hapjes).

Aanvang: 20.00 uur
Start film: 20.30 uur


DINERARRANGEMENT
Tijdens de Première Night bieden wij ook een dinerarrangement aan. In plaats van de hapjes die tijdens de aanvang worden aangeboden, ontvang je bij een dinerarrangement voorafgaand aan de voorstelling een heerlijk driegangendiner dat speciaal voor deze voorstelling is samengesteld. Bij het diner en in de pauze ontvang je een drankje. Additionele consumpties worden in rekening gebracht.

Wanneer je gebruik maakt van het dinerarrangement raden wij je aan tussen 18.30 uur en 19.00 uur aanwezig te zijn. Dan heb je voldoende tijd om van het diner te genieten. Het arrangement bestaat uit: een driegangendiner inclusief een drankje, een filmticket voor de Première Night met Dumbo 2D (OV) op woensdag 27 maart en een pauzedrankje). Het menu bestaat uit:

• Voorgerecht: voorjaarschampignonsoep
• Hoofdgerecht: boerenschnitzel met ui, paprika en champignons geserveerd met sperzieboontjes en aardappelschijfjes of vegetarische farfalle met bospaddenstoelenpesto
• Nagerecht: trio van chocolade of koffie speciaal

Tickets voor het dinerarrangement bedragen € 27,50 per persoon (inclusief een driegangendiner met een drankje, een filmticket voor de Première Night met Dumbo en een pauzedrankje).


LET OP
Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor het dinerarrangement. Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. In geval van online aankopen, let goed op welk ticket je selecteert. Het Première Night ticket is exclusief diner. Voor het dinerarrangement selecteer je het ticket 'special: dinerarrangement'.


ONLINE AANKOPEN
Dinerarrangementen die middels de website worden gekocht, worden geplaceerd. Tijdens het diner geef je aan waar je in de zaal wilt gaan zitten. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt. Voor het Première Night ticket (exclusief diner) geldt: Tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal.


FILMOMSCHRIJVING
Disney en visionair regisseur Tim Burton brengen je het gloednieuwe grootse live actieavontuur Dumbo, een geliefde klassieker waarin verschillen worden gevierd, familie wordt gekoesterd en dromen vleugels krijgen. Circus-eigenaar Max Medici (Danny DeVito) vraagt voormalige ster Holt Farrier (Colin Farrell) en zijn kinderen Milly (Nico Parker) en Joe (Finley Hobbins) om te zorgen voor een pasgeboren olifant, wiens oversized oren hem een lachertje maken in een al worstelend circus. Maar wanneer ze ontdekken dat Dumbo kan vliegen, maakt het circus een ongelooflijke comeback, wat spoedig ondernemer V.A. Vandevere (Michael Keaton) ten ore komt, die vervolgens de bijzondere olifant rekruteert voor zijn nieuwste, groter dan levensgrote entertainment onderneming, Dreamland. Dumbo zweeft naar nieuwe hoogten naast de charmante en spectaculaire lucht acrobaat, Colette Marchant (Eva Green), tot Holt ontdekt dat Dreamland vol zit met duistere geheimen.

Cast & Crew
Colin Farrell, Eva Green, Danny DeVito, Michael Keaton
Regie   Tim Burton
Genre    Familiefilm
Lengte    2:17 deze voorstelling bevat een pauze
Jaartal    2019
Bioscoop    27 mrt 2019
Kijkwijzer   
  • 12
  • Eng


Bestellen of reserveren

Special: Dinerarrangement:
-
+
à € 27,50
Première Night:
-
+
à € 15,00
Dumbo3D_131883904858897051_big.jpg

  • Dumbo3D_131883904860772064_big.jpg
  • Dumbo3D_131883904861865802_big.jpg
  • Dumbo3D_131883904862959558_big.jpg
  • Dumbo3D_131883904863897058_big.jpg
Bezig met laden