Films

De Première Night is een avond speciaal voor de echte filmfan. Je bekijkt als allereerste de voorpremière van de nieuwe film. Donderdag 23 mei bekijk je de film Rocketman. Bij binnenkomst word je feestelijk ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje en hapjes.

Daarnaast bieden wij tijdens de Première Night een dinerarrangement aan, hiervoor zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Kijk bij het kopje 'Dinerarrangement' voor meer informatie.

Tickets: € 15,00 per stuk (inclusief een welkomstdrankje en hapjes).

Aanvang: 20.00 uur
Start film: 20.30 uur


DINERARRANGEMENT
Tijdens de Première Night bieden wij ook een dinerarrangement aan. In plaats van de hapjes die tijdens de aanvang worden aangeboden, ontvang je bij een dinerarrangement voorafgaand aan de voorstelling een heerlijk driegangendiner dat speciaal voor deze voorstelling is samengesteld. Bij het diner en in de pauze ontvang je een drankje. Additionele consumpties worden in rekening gebracht.

Wanneer je gebruik maakt van het dinerarrangement raden wij je aan tussen 18.30 uur en 19.00 uur aanwezig te zijn. Dan heb je voldoende tijd om rustig van het diner te genieten. Het arrangement bestaat uit: een driegangendiner inclusief een drankje, een filmticket voor de Première Night met Rocketman op donderdag 23 mei en een pauzedrankje). Het menu bestaat uit:

• Voorgerecht: vegetarische lentesoep
• Hoofdgerecht: gehaktbal met seizoensgroenten en gebakken aardappeltjes of vegetarische risotto van orzo met paddenstoelen
• Nagerecht: chefs ijscoupe

Tickets voor het dinerarrangement bedragen € 27,50 per persoon (inclusief een driegangendiner met een drankje, een filmticket voor de Première Night met Rocketman en een pauzedrankje).


LET OP
Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor het dinerarrangement. Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. In geval van online aankopen, let goed op welk ticket je selecteert. Het Première Night ticket is exclusief diner. Voor het dinerarrangement selecteer je het ticket 'special: dinerarrangement'.


ONLINE AANKOPEN
Dinerarrangementen die middels de website worden gekocht, worden geplaceerd. Tijdens het diner geef je aan waar je in de zaal wilt gaan zitten. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt. Voor het Première Night ticket (exclusief diner) geldt: Tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal.


FILMOMSCHRIJVING
Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service, Sing) is Elton John in de nieuwe bioscoopfilm Rocketman, een musical fantasy gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest in het begin van zijn muziekcarrière. In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij die worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton. Rocketman vertelt het inspirerende verhaal over een small-town boy die uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur. Verder o.a. met Jamie Bell (The Adventures of Tintin) als tekstschrijver en schrijfpartner Bernie Taupin, Richard Madden (Game of Thrones) als John Reid, Eltons eerste manager en Bryce Dallas Howard (Jurassic World: Fallen Kingdom) als Eltons moeder Sheila Farebrother. Geregisseerd door Dexter Fletcher.

Cast & Crew
Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden, Bryce Dallas Howard
Regie   Dexter Fletcher
Genre    Fantasie Musical
Lengte    2:10 deze voorstelling bevat een pauze
Jaartal    2019
Bioscoop    23 mei 2019
Kijkwijzer   


Bestellen of reserveren

Special: Dinerarrangement:
-
+
à € 27,50
Première Night:
-
+
à € 15,00
Rocketman_131955787583381780_big.jpg

  • Rocketman_131955787585881726_big.jpg
  • Rocketman_131955787587600603_big.jpg
  • Rocketman_131955787589631790_big.jpg
Bezig met laden