Films

Take That bestaat 30 jaar en dat vieren we op zaterdag 8 juni met een eenmalige live vertoning van hun laatste Britse Greatest Hits concert!

De band viert 30 jaren aan succes en brengt hun langverwachte jubileumshow eenmalig naar het grote doek. Met stoelen op de eerste rij maak je deel uit van de actie terwijl Gary, Mark en Howard door Take Thats ongelofelijke muziekgeschiedenis reizen. Met hun grootste hits van de laatste drie decennia en nieuwe nummers van hun nieuwste album Odyssey belooft het een muzikaal feestje te worden!

Tickets: € 15,00 per persoon (inclusief een welkomstdrankje en hapjes)

Aanvang: 20.30 uur
Start voorstelling: 21.00 uur


LET OP
Het concert wordt niet ondertiteld en wordt live uitgezonden. Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.


ONLINE AANKOPEN
Tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.

Cast & Crew

Regie  
Genre    Muziek
Lengte    2:30 deze voorstelling is zonder pauze
Jaartal    2019
Bioscoop    8 jun 2019
Kijkwijzer   


Bestellen of reserveren

Concert:
-
+
à € 15,00
TakeThat_131999850566829711_big.jpg

Bezig met laden