Films

Een Prosecco Night is een avondvoorstelling waarbij je voorafgaand aan de film geniet van een heerlijk glas prosecco of non-alcoholisch drankje met diverse hapjes. Aansluitend bekijk je de voorpremière van Yesterday. In de pauze ontvang je een tweede glas prosecco.

Daarnaast bieden wij tijdens de Prosecco Night een dinerarrangement aan, hiervoor zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Het menu voor deze speciale avond wordt later aangekondigd.

Tickets: € 15,00 per stuk (inclusief 2 glazen prosecco of non-alcoholisch drankje en hapjes).
NIX<18: onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol.

Aanvang: 20.00 uur
Start film: 20.30 uur


YESTERDAY DINERARRANGEMENT
Tijdens de Prosecco Night bieden wij ook een dinerarrangement aan. In plaats van de hapjes die tijdens de aanvang worden aangeboden, ontvang je bij een dinerarrangement voorafgaand aan de voorstelling een heerlijk driegangendiner dat speciaal voor deze voorstelling is samengesteld. Bij het diner en in de pauze ontvang je een glas prosecco of non-alcoholisch drankje. Additionele consumpties worden in rekening gebracht.

Wanneer je gebruik maakt van het dinerarrangement raden wij je aan tussen 18.30 en 19.00 uur aanwezig te zijn. Dan heb je voldoende tijd om rustig van het diner te genieten. Het arrangement bestaat uit: een driegangendiner inclusief een drankje, een filmticket voor de avondvoorstelling van Yesterday op woensdag 26 juni en een pauzedrankje. Het menu voor deze avond wordt later bekend gemaakt.

Tickets voor het dinerarrangement bedragen € 27,50 per persoon (inclusief diner met een drankje, een filmticket voor de avondvoorstelling van Yesterday en een pauzedrankje).


LET OP
Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor het dinerarrangement. Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. In geval van online aankopen, let goed op welk ticket je selecteert. Het Prosecco Night ticket is exclusief diner. Voor het dinerarrangement selecteer je het ticket 'special: dinerarrangement'.


ONLINE AANKOPEN
Dinerarrangementen die middels de website worden gekocht, worden geplaceerd. Tijdens het diner geef je aan waar je in de zaal wilt gaan zitten. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt. Voor het Prosecco Night ticket (exclusief diner) geldt: Tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal.


FILMOMSCHRIJVING
Wat als The Beatles nooit hadden bestaan en jij de enige persoon bent die hun nummers kent? Dit overkomt Jack (Himesh Patel) in de nieuwe film van regisseur Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, Steve Jobs) en scenarioschrijver Richard Curtis (Love Actually, Notting Hill). Verder met o.a. Lily James, Kate McKinnon en Ed Sheeran.

Cast & Crew
Lily James, Himesh Patel, Ed Sheeran, Kate McKinnon
Regie   Danny Boyle
Genre    Komedie Muziek
Lengte    0:25 deze voorstelling bevat een pauze
Jaartal    2019
Bioscoop    26 jun 2019
Kijkwijzer   


Bestellen of reserveren

Special: Dinerarrangement:
-
+
à € 27,50
Prosecco Night:
-
+
à € 15,00
ProseccoNightYesterday_132018052565382006_big.jpg

  • Yesterday_131998917895118710_big.jpg
  • Yesterday_131998917896993695_big.jpg
Bezig met laden