Films

Bier, Burgers & Blockbuster is een avond speciaal voor mannen en stoere vrouwen! Bij binnenkomst ontvang je een ijskoud biertje en een heerlijk broodje hamburger. Ook wordt er een non-alcoholisch drankje aangeboden. Aansluitend bekijk je de voorpremière van Rambo: Last Blood.

Tickets: € 15,00 per stuk (inclusief biertje en een broodje hamburger).

Aanvang: vanaf 19.00 uur
Start film: 20.00 uur


NIX<18
Onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol.


KIJKWIJZER 16+
Volgens de wet krijgen jongeren onder de 16 jaar geen toegang tot deze film. Bij twijfel wordt om legitimatie gevraagd. Indien deze ontbreekt zal de toegang worden geweigerd. Door tickets voor deze voorstelling te kopen, geef je aan ouder dan 16 jaar te zijn.


LET OP
Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.


ONLINE AANKOPEN
BBB tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.


FILMOMSCHRIJVING
John Rambo (Sylvester Stallone) heeft zich na de laatste missie teruggetrokken op zijn ranch in Texas, vastbesloten te stoppen en verder te leven in de anonimiteit. Tot op een dag een goede vriendin hem om hulp vraagt nadat haar kleindochter ontvoerd is door een Mexicaans drugskartel. Hij besluit nog 1x de wapens te pakken en stort zich in de gewelddadige wereld van de drugs en sekshandel net over de grens in Mexico. Dat zet natuurlijk kwaad bloed en als het kartel wraak wil nemen op hem ontstaat er een kat en muis spel waar John al zijn skills moet gebruiken die hij in het verleden heeft opgedaan.

Cast & Crew
Sylvester Stallone, Paz Vega
Regie   Adrian Grunberg
Genre    Actie
Lengte    2:10 deze voorstelling bevat een pauze
Jaartal    2019
Bioscoop    18 sep 2019
Kijkwijzer   
  • 16 jaar en ouder


Bestellen of reserveren

BBB:
-
+
à € 15,00
RamboLastBlood_132076744015219697_big.jpg

  • RamboLastBlood_132076744018188335_big.jpg
Bezig met laden