Films

Roger Waters, medeoprichter en songwriter van Pink Floyd en het creatieve brein achter de band, presenteert zijn lang verwachte film: Us + Them. Een spectaculaire visuele productie met adembenemende audio in dit onmisbare bioscoopevenement. Us + Them werd gefilmd in Amsterdam gedurende de Europese fase van zijn Us + Them tournee van 2017-2018, tijdens welke Waters voor een publiek van meer dan twee miljoen mensen wereldwijd optrad. De film bevat songs uit zijn legendarische Pink Floyd-albums (The Dark Side of the Moon, The Wall, Animals, Wish You Were Here) en zijn laatste album, Is This The Life We Really Want? Waters heeft wederom samengewerkt met Sean Evans, regisseur van de veelgeprezen film Roger Waters The Wall, om een creatief pionierende film te produceren die inspireert met zijn krachtige muziek en boodschap over mensenrechten, vrijheid en liefde

Het concert van Roger Waters: Us + Them is slechts twee dagen bij ons te zien, op woensdag 2 oktober en zondag 6 oktober.

Daarnaast bieden wij in combinatie met het concert van Roger Waters een dinerarrangement aan, hiervoor zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Kijk bij het kopje 'Dinerarrangement' voor meer informatie.

Tickets: € 15,00 per stuk (inclusief welkomstdrankje met iets lekkers)


DAGEN & TIJDEN
Woensdag 2 oktober
Aanvang: 20.00 uur
Start voorstelling: 20.30 uur

Zondag 6 oktober
Aanvang: 15.00
Start voorstelling: 15.30 uur


DINERARRANGEMENT
In combinatie met het concert van Roger Waters bieden wij ook een dinerarrangement aan. Op woensdag 2 oktober ontvang je voorafgaand aan de voorstelling een heerlijk diner dat speciaal voor deze voorstelling is samengesteld. Op zondag 6 oktober ontvang je dit heerlijke diner na afloop van de voorstelling. Bij het diner ontvang je een drankje. Additionele consumpties worden in rekening gebracht.

Voor woensdag 2 oktober geldt: Wanneer je gebruik maakt van het dinerarrangement dan raden wij je aan tussen 18.30 en 19.00 uur aanwezig te zijn. Dan heb je voldoende tijd om rustig van het diner te genieten.
Voor zondag 6 oktober geldt: Wanneer het arrangement boekt, dan wordt het diner na afloop van de voorstelling aangeboden.

Het arrangement bestaat uit: een tweegangendiner inclusief een drankje en een ticket voor de Roger Waters voorstelling. Het menu bestaat uit:

• Hoofdgerecht: boerenschnitzel met ui, paprika en champignons geserveerd met seizoensgroenten en frites of vegetarische farfalle met paddenstoelenpesto
• Nagerecht: warme wafel met kersen en een bolletje vanille ijs met slagroom

Tickets voor het dinerarrangement bedragen € 27,50 per persoon (inclusief een diner met een drankje en een filmticket voor de voorstelling van Roger Waters).


LET OP
Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor het dinerarrangement. Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. In geval van online aankopen, let goed op welk ticket je selecteert. Het concert ticket is exclusief diner. Voor het dinerarrangement selecteer je het ticket 'special: dinerarrangement concert'.


ONLINE AANKOPEN
Dinerarrangementen die middels de website worden gekocht, worden geplaceerd. Tijdens het diner geef je aan waar je in de zaal wilt gaan zitten. Voor het concert ticket (exclusief diner) geldt: Tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.


WAARSCHUWING
Roger Waters US + Them bevat een reeks flitsende lichten die klanten kunnen treffen die gevoelig zijn voor lichtgevoelige epilepsie.

Cast & Crew
Roger Waters
Regie   Sean Evans
Genre    Muziek
Lengte    2:45 deze voorstelling bevat een pauze
Jaartal    2019
Bioscoop    2 okt 2019
Kijkwijzer   
  • 12
  • Eng
  • Grof Taalgebruik


Bestellen of reserveren

Special: Dinerarrangement Concert:
-
+
à € 27,50
Concert:
-
+
à € 15,00
Special: Dinerarrangement Concert:
-
+
à € 27,50
Concert:
-
+
à € 15,00
ROGERWATERS_ONESHEETARTWORKDUTCHWEB_132127608142368388_big.jpg

  • ROGERWATERSUSTHEM_STILL_1WEB_132127608183448844_big.jpg
  • ROGERWATERSUSTHEM_STILL_2WEB_132127608227274570_big.jpg
  • ROGERWATERSUSTHEM_STILL_3WEB_132127608263427902_big.jpg
Bezig met laden