Films

André Rieu nodigt het publiek over de hele wereld uit om samen zijn verjaardag te vieren! 70 Years Young is het ultieme concert van André Rieu met muzikale hoogtepunten die de maestro zelf heeft geselecteerd uit zijn luisterrijke carrière tot nu toe. Deze unieke feestelijke voorstelling voert u mee op een ongelofelijke reis rond de wereld naar de schitterendste concertlocaties van André Rieu, waaronder het Weense Schonbrunn, Radio City Music Hall in New York en het Kroningsconcert in Amsterdam. Als onderdeel van de viering haalt André samen met bioscooppresentatrice Charlotte Hawkins herinneringen op aan zijn leven, de liefde en de muziek, terwijl hij zijn bioscooppubliek meeneemt op een exclusieve rondleiding door zijn landhuis in Maastricht. Breng uw vrienden mee en start samen het nieuwe jaar in stijl, comfortable in de bioscoop, met de betoverende muziek van de jarige job - de koning van de Wals!

Tickets bedragen € 17,50 per stuk (inclusief een welkomstdrankje met iets lekkers).

Programma
Zaterdag 18 januari
Aanvang: 18.30 uur
Start voorstelling: 19.00 uur

Zondag 19 januari
Aanvang: 14.30 uur
Start voorstelling: 15.00 uur


LET OP
Het is mogelijk tickets te kopen of te reserveren. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. Gereserveerde tickets dienen uiterlijk een half uur voordat de voorstelling begint te zijn afgehaald.


ONLINE AANKOPEN
André Rieu tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.

Cast & Crew
André Rieu
Regie  
Genre    Muziek
Lengte    3:00 deze voorstelling bevat een pauze
Jaartal    2020
Bioscoop    18 jan 2020
Kijkwijzer   


Bestellen of reserveren

Andre Rieu:
-
+
à € 17,50
Andre Rieu:
-
+
à € 17,50
AR70years_HoldingImageOneSheet_NL_132095677233005606_big.jpg

Bezig met laden