Films

Regelmatig staat er een Kleuterbios op het programma. Bij een Kleuterbios voorstelling wordt het licht niet helemaal gedimd en staat het geluid wat zachter. Tijdens de aanvang kunnen kinderen zich laten schminken en in de foyer is er een knutsel- en kleurtafel ingericht waar de kleintjes mogen spelen. Na afloop ontvangen de kleine filmhelden een filmdiploma. Op zondag 1 september is de kleuterbios met Thomas de Stoomlocomotief: Opgraven & Ontdekken. De kinderen krijgen bij binnenkomst een bekertje limonade met wat lekkers.

Tickets: € 7,00 per stuk

Aanvang: 10.00 uur
Start film: 10.45 uur

Het is mogelijk om voor € 2,80 een kindercombi bij de bar te bestellen. Dit houdt in: een zakje snoep, een bekertje drinken of een zakje Capri-Sun en een zakje popcorn of BITS chips.


KIDS MENU
Voor slechts € 12,00 per persoon bestel je het Kids Menu, bestaande uit: een filmticket voor de Kleuterbios op zondag 1 september, een portie friet met een snack naar keuze en een glas drinken. De maaltijd wordt na afloop van de film aangeboden. Reserveren voor het Kids Menu kan enkel telefonisch via 0512 - 543806.


LET OP
Niet in combinatie met andere (kortings)acties. Gereserveerde tickets dienen uiterlijk een half uur voordat de film begint te zijn afgehaald.


ONLINE AANKOPEN
Kleuterbios tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.


FILMOMSCHRIJVING
Thomas de Stoomlocomotief heeft al veel gereisd, maar gaat nu voor het eerst naar Italië! Daar ontmoet hij de aardige en slimme Gina, een expert op het gebied van alles dat Italiaans is. Thomas vindt zichzelf enorm wereldwijs en wil aan Gina bewijzen dat hij haar hulp niet nodig heeft, maar in werkelijkheid valt hij van de ene verbazing in de andere… Want waarom staat die toren zo scheef? En waarom zien de gebouwen er zo onafgemaakt uit? En hoe zit het precies met het mysterieuze verhaal van de Verdwaalde Locomotief? Als Thomas door zijn overmoedigheid verdwaalt in een oude mijn, komt hij er al snel achter dat het leren van nieuwe dingen – net als het maken van nieuwe vrienden – de nodige tijd kost! Kijk je mee naar dit vrolijke en spannende nieuwe verhaal van Thomas en zijn vrienden?

Cast & Crew
Jürgen Theuns, Lucie de Lange, Frans Limburg, Marloes van den Heuvel, Desi van Doeveren, Paul Disbergen, Wiebe-Pier Cnossen, Karin Bos, Kevin Hassing, Dennis Willekens, Florus van Rooijen, Hein van Beem, Huub Dikstaal, Hein van Been, Meghna Kumar, Eva Damen, Amir Vahidi, Maarten Wansink
Regie   Dianna Bosso
Genre    Familiefilm
Lengte    1:34 deze voorstelling bevat een pauze
Jaartal    2019
Bioscoop    1 sep 2019
Kijkwijzer   
  •   Alle Leeftijden


Bestellen of reserveren

Vroege Vogel:
-
+
à € 7,00
ThomasdeStoomlocomotiefOpgravenOntdekken_132094739431015429_big.jpg

  • ThomasdeStoomlocomotiefOpgravenOntdekken_132094739433515440_big.jpg
Bezig met laden