Films

De iconische metalband Metallica en het San Francisco Symphony Orchestra bundelen opnieuw hun krachten voor 2 bijzondere jubileumconcerten, ter ere van het twintigjarig jubileum van Metallica's baanbrekende S&M concerten en album met het San Francisco Symphony Orchestra. Zie Metallica nog een keer optreden met de San Francisco Symphony Orchestra onder begeleiding van de legendarische dirigent Michael Tilson Thomas die een gedeelte van de show leidt, en daarmee begint aan zijn laatste seizoen in San Francisco. De show is live opgenomen op 6 en 8 september. De shows staan mede stil bij de opening van het ultramoderne Chase Centre, een historische toevoeging aan de waterkant van de stad. Inclusief de Metallica “klassiekers” uit de 1999 S&M release en symfonische versies van nieuwe nummers, geeft deze bioscoop uitbreng miljoenen fans over de hele wereld de kans om terug te gaan in de tijd en de show te ervaren op het grote bioscoopscherm.

Het concert van Metallica S&M 2 is slechts twee dagen bij ons te zien, op woensdag 9 oktober en zondag 13 oktober.

Daarnaast bieden wij in combinatie met het concert Metallica S&M 2 een dinerarrangement aan, hiervoor zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Kijk bij het kopje 'Dinerarrangement' voor meer informatie.

Tickets: € 15,00 per stuk (inclusief welkomstdrankje met iets lekkers)


DAGEN & TIJDEN
Woensdag 9 oktober
Aanvang: 20.00 uur
Start voorstelling: 20.30 uur

Zondag 13 oktober
Aanvang: 20.00 uur
Start voorstelling: 20.30 uur


DINERARRANGEMENT
In combinatie met het concert van Metallica S&M 2 bieden wij ook een dinerarrangement aan. In plaats van de hapjes die tijdens de aanvang worden aangeboden, ontvang je bij het dinerarrangement voorafgaand aan de voorstelling een heerlijk tweegangendiner dat speciaal voor deze voorstelling is samengesteld. Bij het diner ontvang je een drankje. Additionele consumpties worden in rekening gebracht.

Wanneer je gebruik maakt van het dinerarrangement raden wij je aan tussen 18.30 uur en 19.00 uur aanwezig te zijn. Dan heb je voldoende tijd om rustig van het diner te genieten. Het arrangement bestaat uit: een tweegangendiner inclusief een drankje en een ticket voor de voorstelling van Metallica S&M 2. Het menu bestaat uit:

• Hoofdgerecht: boerenschnitzel met ui, paprika en champignons geserveerd met seizoensgroenten en frites of vegetarische farfalle met paddenstoelenpesto
• Nagerecht: warme wafel met kersen en een bolletje vanille ijs met slagroom

Tickets voor het dinerarrangement bedragen € 27,50 per persoon (inclusief een tweegangendiner met een drankje en een filmticket voor Metallica S&M 2).


LET OP
Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor het dinerarrangement. Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. In geval van online aankopen, let goed op welk ticket je selecteert. Het concert ticket is exclusief diner. Voor het dinerarrangement selecteer je het ticket 'special: dinerarrangement concert'.


ONLINE AANKOPEN
Dinerarrangementen die middels de website worden gekocht, worden geplaceerd. Tijdens het diner geef je aan waar je in de zaal wilt gaan zitten. Voor het concert ticket (exclusief diner) geldt: tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.

Cast & Crew
James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett, Robert Trujillo, San Francisco Symphony, Michael Tilson Thomas
Regie  Wayne Isham
Genre    Muziek
Lengte    3:00 deze voorstelling bevat een pauze
Jaartal   2019
Bioscoop    9 okt 2019
Kijkwijzer   


  Bestellen of reserveren

  Special: Dinerarrangement Concert:
  -
  +
  à € 27,50
  Concert:
  -
  +
  à € 15,00
  Special: Dinerarrangement Concert:
  -
  +
  à € 27,50
  Concert:
  -
  +
  à € 15,00
  POSTERMETALLICAANDSANFRANCISCOSYMPHONY_ONESHEETARTWORKENGLISH1_132097416243864292_big.jpg

   Bezig met laden