Films

Een Prosecco Night is een avondvoorstelling waarbij je voorafgaand aan de film geniet van een heerlijk glas prosecco of non-alcoholisch drankje met diverse hapjes. Aansluitend bekijk je de voorpremière van F*ck De Liefde. In de pauze ontvang je een tweede glas prosecco.

Daarnaast bieden wij tijdens de Prosecco Night een dinerarrangement aan, hiervoor zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Kijk bij het kopje 'Dinerarrangement' voor meer informatie.

Tickets: € 15,00 per stuk (inclusief 2 glazen prosecco of non-alcoholisch drankje en hapjes).
NIX<18: onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol.

Aanvang: 20.00 uur
Start film: 20.30 uur


DINERARRANGEMENT
Tijdens de Prosecco Night bieden wij ook een dinerarrangement aan. In plaats van de hapjes die tijdens de aanvang worden aangeboden, ontvang je bij een dinerarrangement voorafgaand aan de voorstelling een heerlijk driegangendiner dat speciaal voor deze voorstelling is samengesteld. Bij het diner en in de pauze ontvang je een glas prosecco of non-alcoholisch drankje. Additionele consumpties worden in rekening gebracht.

Wanneer je gebruik maakt van het dinerarrangement raden wij je aan tussen 18.30 en 19.00 uur aanwezig te zijn. Dan heb je voldoende tijd om rustig van het diner te genieten. Het arrangement bestaat uit: een driegangendiner inclusief een drankje, een filmticket voor de avondvoorstelling van F*ck De Liefde op donderdag 26 september en een pauzedrankje. Het menu bestaat uit:

• Voorgerecht: Romige paddenstoelensoep
• Hoofdgerecht: Kipsaté met krulfriet en groentes of vegetarische parelcouscous met kastanjechampignons, gruyère, rucola en walnoten
• Nagerecht: Trio van chocolade

Tickets voor het dinerarrangement bedragen € 27,50 per persoon (inclusief driegangendiner met een drankje, een filmticket voor de avondvoorstelling van F*ck De Liefde en een pauzedrankje).


LET OP
Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor het dinerarrangement. Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. In geval van online aankopen, let goed op welk ticket je selecteert. Het Prosecco Night ticket is exclusief diner. Voor het dinerarrangement selecteer je het ticket 'special: dinerarrangement'.


ONLINE AANKOPEN
Dinerarrangementen die middels de website worden gekocht, worden geplaceerd. Tijdens het diner geef je aan waar je in de zaal wilt gaan zitten. Voor het Prosecco Night ticket (exclusief diner) geldt: Tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.


FILMOMSCHRIJVING
F*ck de Liefde is dé romantische komedie ‘met een bite’ waarin drie uitzinnige liefdesverhalen samenkomen. Lisa (Bo Maerten) zit midden in een scheiding met Jack (Edwin Jonker) en zit er even helemaal doorheen. Na een aantal pogingen van Jack om haar terug te krijgen, besluiten Lisa’s vriendinnen om haar mee op sleeptouw te nemen op Curaçao. De eerste dagen op het zonnige eiland lopen stroef voor Lisa, totdat ze de charmante wereldreiziger Jim (Thijs Römer) ontmoet. De wispelturige Jack duikt op zijn beurt vol in het vrijgezellenleven en belandt zo in bed met de verleidelijke Cindy (Victoria Koblenko). Bo (Yolanthe Cabau), de zus van Cindy, is al 10 jaar getrouwd met Said (Maurits Delchot). Said is zijn baan kwijt, maar houdt dit geheim voor zijn vrouw die alsmaar achterdochtiger wordt door zijn geheimzinnige gedrag. Daarentegen maakt Bo juist carrière en begint steeds meer tijd door te brengen met haar aantrekkelijke baas… Wie overleeft de liefde?

Cast & Crew
Yolanthe Sneijder-Cabau, Thijs Romer, Edwin Jonker, Bo Maerten, Victoria Koblenko, Maurits Delchot, Défano Holwijn, Soundos El Ahmadi
Regie   Appie Boudellah
Genre    Komedie Romantiek
Lengte    2:06 deze voorstelling bevat een pauze
Jaartal    2019
Bioscoop    26 sep 2019
Kijkwijzer   
  • 12
  • Grof Taalgebruik
  • Geweld


Bestellen of reserveren

Special: Dinerarrangement:
-
+
à € 27,50
Prosecco Night:
-
+
à € 15,00
FckdeLiefde_132119706833581326_big.jpg

  • FckdeLiefde_132119706836862499_big.jpg
  • FckdeLiefde_132119706839831243_big.jpg
  • FckdeLiefde_132119706842331221_big.jpg
  • FckdeLiefde_132119706844674988_big.jpg
Bezig met laden