Films

Regelmatig staat er een Kleuterbios op het programma. Bij een Kleuterbios voorstelling wordt het licht niet helemaal gedimd en staat het geluid wat zachter. Tijdens de aanvang kunnen kinderen zich laten schminken en in de foyer is er een knutsel- en kleurtafel ingericht waar de kleintjes mogen spelen. Na afloop ontvangen de kleine filmhelden een filmdiploma. Op zondag 17 november is de kleuterbios met Buurman & Buurman, Experimenteren Er Op Los te zien. De kinderen krijgen bij binnenkomst een bekertje limonade met wat lekkers.

Ticket: € 7,00 per stuk
Aanvang: 10.00 uur
Start film: 10.45 uur

Het is mogelijk om voor € 2,80 een kindercombi bij de bar te bestellen. Dit houdt in: een zakje snoep, een bekertje drinken of een zakje Capri-Sun en een zakje popcorn of chips.


KIDS MENU
Voor slechts € 12,00 per persoon bestel je het Kids Menu, bestaande uit: een filmticket voor de Kleuterbios op zondag 17 november, een portie friet met een snack naar keuze en een glas drinken. De maaltijd wordt na afloop van de film aangeboden. Reserveren voor het Kids Menu kan enkel telefonisch via 0512 - 543806.


LET OP
Niet in combinatie met andere (kortings)acties. Gereserveerde tickets dienen uiterlijk een half uur voordat de film begint te zijn afgehaald.


ONLINE AANKOPEN
Kleuterbios tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.


FILMOMSCHRIJVING
De filmomschrijving is nog niet bekend en de lengte van de film is ook onder voorbehoud.

Cast & Crew
Kees Prins, Siem van Leeuwen
Regie   Marek Beneš
Genre    Familiefilm
Lengte    1:30 deze voorstelling bevat een pauze
Jaartal    2019
Bioscoop    17 nov 2019
Kijkwijzer   
  •   Alle Leeftijden


Bestellen of reserveren

Vroege Vogel:
-
+
à € 7,00
KleuterbiosBuurmanBuurmanExperimentereneroplos_132134532042744258_big.jpg

Bezig met laden