Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge


De ‘Foute Jongens’ in De Bad Guys zijn ontzettend slecht… in goed zijn.

In deze nieuwe actiecomedy van DreamWorks Animation staat een topteam van criminele dieren voor hun grootste uitdaging ooit: brave burgers worden.

DE BAD GUYS is de nieuwe (ook in 3D) familiefilm van DreamWorks Animation. In de Nederlandse versie met de stemmen van o.a. Gijs Naber (Meneer Wolf), Frank Lammers (Meneer Slang), Nasrdin Dchar (Professor Marmelade), Giovanca Ostiana (Diane Vossinger), Denise Aznam (Mevrouw Tarantula), Jody Bernal (Meneer Piranha), Rayen Panday (Meneer Haai), Tara Hetharia (Priscilla Pluizebol) en Elise Schaap (Minnie Logger).

Na jarenlang ontelbare roofovervallen te hebben gepleegd, worden de meest gezochte criminelen toch een keer gepakt. Mr. Wolf sluit een deal (al is hij niet van plan om zich eraan te houden) om te voorkomen dat ze de gevangenis in moeten: de Bad Guys worden goed.

Begeleid door hun mentor Professor Marmalade (Richard Ayoade, Paddington 2), een arrogante (maar schattige!) cavia, proberen de Bad Guys iedereen wijs te maken dat ze veranderd zijn. Maar intussen komt Mr. Wolf erachter dat goed doen hem de acceptatie oplevert die hij altijd al gewild heeft. Als er dan een nieuwe schurk de stad onveilig maakt, moet Mr Wolf de rest overtuigen om de ‘Good Guys’ te worden.

The Bad Guys, naar de boekenreeks van Aaron Blabey, is geregisseerd door Pierre Perifel (animator, de Kung Fu Panda-films), die hiermee zijn eerste feature film regisseert. De film is geproduceerd door Damon Ross (development executive Trolls, The Boss Baby, coproducent Nacho Libre) en Rebecca Huntley (mede-producent, The Boss Baby). De uitvoerende producenten zijn Aaron Blabey, Etan Cohen en Patrick Hughes.

DE BAD GUYS draait  vanaf nu in De Bios Drachten

#DeBadGuys


Winactie:

Wil jij kans maken op een DE BAD GUYS rugzak, pet en zonnebril ? stuur dan een email met je gegevens naar info@biosdrachten.nl onder vermelding van Winactie DE BAD GUYS .