PRIJSVRAAG | DOLITTLE


DOLITTLE IS NU TE ZIEN

Robert Downey Jr. brengt het beroemde personage Dr. Dolittle tot leven in de epische nieuwe 3D-avonturenfilm DOLITTLE, voor de hele familie. 

De excentrieke Dr. John Dolittle (Robert Downey jr.) leeft in Dolittle Manor met alleen zijn exotische dieren als gezelschap. Wanneer de jonge Koningin Victoria (Jessie Buckley, Wild Rose) ernstig ziek wordt, gaat Dolittle op zoek naar een geneesmiddel dat alleen te vinden is op een mythisch eiland. Tijdens deze reis beleeft hij samen met zijn bijzondere dierenvrienden gevaarlijke avonturen, waarbij hij oude vijanden tegenkomt en hij nieuwe wonderlijke wezens ontdekt.

Op deze zoektocht krijgt de dokter gezelschap van een jonge leerling (Harry Collett, Dunkirk) en een bonte stoet aan dierenvrienden, waaronder een paniekerige gorilla (Rami Malek, Bohemian Rhapsody), een enthousiaste maar onnozele eend (Octavia Spencer, Hidden Figures), een cynische struisvogel (Kumail Nanjiani, The Big Sick) die continu kibbelt met een vrolijke ijsbeer (John Cena, Bumblebee), en een eigenwijze papegaai (Emma Thompson, Last Christmas).
Beantwoord de onderstaande vraag en maak kans op een Dolittle prijzenpakket, bestaande uit: een T-Shirt en een Rugtas. 
Je antwoord stuur je naar info@biosdrachten.nl, onder vermelding van Winactie Dolittle.

www.dolittlefilm.nl

WINACTIE
Als jij met een dier zou kunnen praten wat zou je dan zeggen  ?


Bezig met laden