PRIJSVRAAG | EVEREST: DE JONGE YETI


EVEREST: DE JONGE YETI IS VANAF 9 OKTOBER TE ZIEN


Met Everest: De Jonge Yeti nemen DreamWorks Animation en Pearl Studio je mee op een episch avontuur dat zich over meer dan 3000 kilometer uitstrekt, van de straten van Shanghai tot aan de adembenemende sneeuwlandschappen van de Himalaya. Als tienermeisje Yi een jonge Yeti ontdekt op het dak van haar flatje in Shanghai, besluit zij samen met haar ondeugende vrienden Jin en Peng hem "Everest" te noemen. Vervolgens gaan ze op een epische speurtocht om dit magische wezen te herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de aarde.
 
Maar om Everest weer thuis te krijgen moeten de vrienden er wel in slagen om zoöloge Dr. Zara en zakenman Burnish, die koste wat kost een Yeti wil vangen, telkens een stap voor te blijven. In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Tara Hetharia, Roben Mitchell, Matheu Hinzen, Kim van Kooten, Derek de Lint, Loretta Schrijver, Denise Aznam, Jacob Derwig, Levi van Kempen en Beau Schneider.

Beantwoord de onderstaaande vraag en maak kans op een Everest: De Jonge Yeti prijzenpakket, bestaande uit: een stickervel, een notitieboek en een rugtas. Je antwoord stuur je naar info@biosdrachten.nl, onder vermelding van Winactie Everest: De Jonge Yeti.

www.everestdejongeyeti.nl

WINACTIE
Als jij kon toveren net zoals Everest, wat zou je dan doen?
Bezig met laden