PRIJSVRAAG | Huisdiergeheimen 2

HUISDIERGEHEIMEN 2 IS NU TE ZIEN

Huisdiergeheimen 2 is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van De Grinch, Minions en Sing. Het is het vervolg op de grote bioscoophit uit 2016 die onthulde wat onze huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn. Opnieuw volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Fedja van Huê, Jandino Asporaat, Frank Lammers, Karin Bloemen, Robbert van de Corput - DJ Hardwell, Peggy Vrijens, Chris Zegers, Georgina Verbaan, Roué Verveer, Huub van der Lubbe, Erik van Muiswinkel, Nienke Plas en Nicolette Kluijver. In de originele versie met de stemmen van o.a. Lake Bell, Hannibal Buress, Dana Carvey, Harrison Ford, Tiffany Haddish, Kevin Hart, Pete Holmes, Garth Jennings, Ellie Kemper, Nick Kroll, Bobby Moynihan, Patton Oswalt, Jenny Slate en Eric Stonestreet.

www.huisdiergeheimen.nl/

Beantwoord de onderstaande vraag en maak kans op een Huisdiergeheimen 2 prijzenpakket, bestaande uit: een lunchtas met fles, een hondenspeeltje en een activiteitenrol. Je antwoord stuur je naar info@biosdrachten.nl, onder vermelding van Winactie Huisdiergeheimen 2.

PRIJSVRAAG

Wie heeft de stem ingesproken van het schattige konijntje Sneeuwbal in de Nederlandse versie?

Bezig met laden