PRIJSVRAAG | Jurassic World: Fallen Kingdom

JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM IS VANAF 6 JUNI TE ZIEN

In het 3D actie-spektakel Jurassic World: Fallen Kingdom keren favoriete personages terug en worden er nieuwe soorten dinosaurussen geïntroduceerd die nog angstaanjagender zijn dan ooit tevoren.

Welkom in Jurassic World: Fallen Kingdom! Drie jaar geleden werd het themapark en luxeresort Jurassic World verwoest door losgebarsten dinosaurussen. Isla Nublar is nu een onbewoond eiland geworden waar de overgebleven dinosaurussen in de jungle aan hun lot overgelaten zijn. Wanneer de slapende vulkaan op het eiland weer actief wordt, dreigen de dinosaurussen opnieuw uit te sterven. Claire (Bryce Dallas Howard) zet alles op alles om dit te voorkomen. Ze weet Owen (Chris Pratt) over te halen om samen met haar en een team van specialisten terug te gaan naar Isla Nublar om te proberen de dinosaurussen te redden. Owen is vastbesloten om de vermiste raptor Blue, die hij van jongs af aan heeft getraind, te vinden. Als ze op het eiland arriveren blijkt de vulkaan die op uitbarsten staat niet hun grootste probleem te zijn.

www.jurassicworld.nl


Beantwoord de onderstaande vraag juist en maak kans op een Jurassic World: Fallen Kingdom prijzenpakket, bestaande uit: een Jurassic World: Fallen Kingdom cap en t-shirt! Je antwoord stuur je naar info@biosdrachten.nl, onder vermelding van Prijsvraag Jurassic World: Fallen Kingdom.

PRIJSVRAAG
Wat voor soort dinosaurus is Blue, de dino die Owen van jongs af aan heeft getraind?
Bezig met laden