VIP-behandeling voor gasten Ronald McDonald Hoeve

Gasten van de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag kunnen vanaf heden als Very Important Person (VIP) naar de film. Op verzoek zelfs buiten de reguliere openingstijden om. Dit alles onder het motto: "U vraagt, wij draaien".

Onze bioscoop is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en tevens beschikken we over een mindervalidentoilet waar voldoende ruimte is om met een rolstoel naar binnen te kunnen. Bezoekers met een beperking kunnen naar de reguliere voorstellingen. Maar soms is het wenselijk of gewoon fijner om in een kleiner gezelschap of op een ander tijdstip naar de film te gaan. Vanuit een stuk Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen werken wij daar graag aan mee.

Gasten van de Ronald McDonald Hoeve mogen gebruik maken van dit aanbod. Zij geven van tevoren aan welke film ze graag willen zien en op welk tijdstip. Vervolgens wordt er een concrete afspraak gemaakt en ontvangen de bezoekers een speciaal op hen afgestemde VIP-behandeling. Zij betalen hiervoor overigens de normaal geldende entreeprijs.

In de Ronald McDonald Hoeve kunnen lichamelijk of meervoudig beperkte en ernstig of langdurig zieke kinderen en jongeren samen met hun ouders, broertjes en zusjes of vrienden onbeperkt vakantie vieren. Meer informatie op www.ronaldmcdonaldhoeve.nl.

Bezig met laden