Bios Plus

IN ALLE RUST GENIETEN VAN HET NIEUWSTE FILMAANBOD VOOR EEN AANTREKKELIJKE PRIJS

De Bios Plus is een voorstelling speciaal voor senioren. En is de ideale gelegenheid om op een rustig moment te genieten van ons filmaanbod. Eens in de twee à drie weken wordt er op donderdagmiddag een film uit ons recente programma geselecteerd voor een speciale seniorenvoorstelling. Bios Plus bezoekers profiteren daarnaast van een voordeliger tarief en betalen slechts € 7,00 per persoon. In de pauze wordt er een gratis kopje koffie of thee met iets lekkers aangeboden. Tegen inlevering van het filmticket kan er voor slechts € 1,00 een tweede kopje koffie of thee worden gehaald.

Tickets bedragen € 7,00 per stuk (inclusief kopje koffie of thee met iets lekkers).

De eerstvolgende Bios Plus is donderdag 19 maart met de film Hope Gap. De aanvang is vanaf 13.00 uur, de voorstelling begint aansluitend om 13.30 uur. 

Lunch
Voorafgaand aan de Bios Plus voorstelling bieden wij ook een luncharrangement aan. Voor slechts € 5,00 per per persoon ontvang je: een glas jus d'oranje, een broodje en een kopje soep. Wanneer je gebruik maakt van de lunch raden wij je aan een uur voordat de voorstelling begint aanwezig te zijn. Dan heb je voldoende tijd om rustig hiervan te genieten. Reserveringen voor de lunch dienen daarnaast telefonisch te worden doorgegeven via 0512-543806.

Let op
Reserveren is gewenst. Gereserveerde tickets dienen uiterlijk een half uur voordat de voorstelling begint te zijn afgehaald. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. Het actietarief geldt enkel op moment dat de desbetreffende film als Bios Plus is ingepland.

Online aankopen
Tickets worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt. 


Bezig met laden