Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

André Rieu: Magical Maastricht - Verbonden door Muziek

Slechts twee dagen in de bioscoop te zien

André Rieu is terug in de bioscoop om je in vervoering te brengen! Magical Maastricht: Verbonden door Muziek viert 15 jaar van betoverende concerten in André’s geboortestad Maastricht. De Koning van de Wals heeft zijn meest spectaculaire optredens en gevoeligste muziekstukken geselecteerd en brengt de vrolijke sfeer van zijn iconische openluchtconcerten in Maastricht, regelrecht bij jou in de bioscoop. Geen zomer is compleet zonder de walsen van André Rieu en het ongeëvenaarde Johann Strauss Orkest. Muziek brengt mensen samen, brengt hoop en brengt vrolijkheid- en dat is wat we nu meer dan ooit nodig hebben.

Tickets bedragen € 17,50 per stuk (inclusief een kopje koffie of thee met iets lekkers voorafgaand aan de voorstelling).

Programma
Zaterdag 22 augustus
Aanvang: 18.30 uur
Start voorstelling: 19.00 uur

Zondag 23 augustus
Aanvang: 14.30 uur
Start voorstelling: 15.00 uur

Let op
De activiteiten beginnen een half uur voordat de voorstelling begint. De voorstelling begint op het tijdstip dat op het ticket vermeld staat. Reserveren is gewenst. Gereserveerde tickets dienen uiterlijk een half uur voordat de voorstelling begint te zijn afgehaald. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. In verband met de extra maatregelen is er een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wees er snel bij Op=Op

Online aankopen
Tickets worden geplaceerd. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag van vertoning.

André Rieu: Magical Maastricht, Verbonden door Muziek trailer   

 

 

 

 

 

 

za 22 aug 19:00  

   

zo 23 aug 15:00