André Rieu in Dublin

Bezoek Ierland in stijl met André Rieu in Dublin, het eerste opgenomen concert van de maestro in de Ierse hoofdstad in ruim 20 jaar. Exclusief in de bioscoop! Ga mee met André, zijn Johann Straussorkest, de sopranos, tenors en andere gasten voor een fantastische viering vol romantische melodieën, populaire klassiekers, feestnummers en natuurlijk de geliefde walsen. Neem je geliefden mee naar een bioscoop in de buurt voor een unieke ervaring vol muziek en dans, opgenomen in ‘het land van de honderdduizendmaal welkom!’. Céad Míle Fáilte!

Tickets: € 18,50 per stuk (inclusief een kopje koffie of thee met iets lekkers voorafgaand aan de voorstelling).

za 28 jan 19:00  

    

   Aanvang: 18:30 uur Start voorstelling: 19:00 uur

zo 29 jan 15:00  

    

   Aanvang: 14:30 uur Start voorstelling: 15:00 uur

 

Let op
De activiteiten beginnen een half uur voordat de voorstelling begint. De voorstelling begint op het tijdstip dat op het ticket vermeld staat. Reserveren is gewenst. Gereserveerde tickets dienen uiterlijk een half uur voordat de voorstelling begint te zijn afgehaald. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. In verband met de extra maatregelen is er een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wees er snel bij Op=Op

Online aankopen
Tickets worden geplaceerd. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag van vertoning.