Andre Rieu

ANDRE RIEU MAASTRICHT CONCERT - SHALL WE DANCE?

André Rieus concerten in zijn geboortestad Maastricht trekken jaarlijks tienduizenden fans vanuit alle delen van de wereld. Het eeuwenoude stadsplein is het spectaculaire decor voor zijn onvergetelijke concerten waarbij jong en oud verrast worden met humor, plezier, emotie en natuurlijk prachtige muziek. Dit jaar nodigt André Rieu u uit om uw dansschoenen aan te trekken voor zijn spectaculaire 2019 Maastricht concert 'Shall we dance?'. Wals mee met André Rieu! De majestueuze wals is tijdens zijn carrière altijd een grote inspiratie voor André geweest, de driekwartsmaat van de wals is zelfs in veel opzichten het ritme van zijn leven geworden. Daarom brengt de maestro dit jaar de wals tot leven tijdens een onvergetelijke avond vol muziek en dans. Dit is een feest dat u zeker niet wilt missen! Bereid u voor omver geblazen te worden door deze magische ervaring van muziek en dans. André Rieu zorgt samen met zijn Johann Strauss Orkest, wereldklasse sopranen, The Platin Tenors en vele speciale gasten voor een magische bioscoopervaring. Geniet van dit spectaculaire concert, kijk mee achter de schermen, wordt verrast met een exclusief interview met André en vele speciale verrassingen. Shall we dance?

Mis dit unieke concert op het witte doek niet! De onvergetelijke filmervaring van André Rieu's 2019 Maastricht concert 'Shall we dance?' is slechts twee dagen te zien op zaterdag 27 juli en zondag 28 juli.

Tickets bedragen € 17,50 per stuk (inclusief een welkomstdrankje met iets lekkers)

Programma
Zaterdag 27 juli
Aanvang: 18.30 uur
Start voorstelling: 19.00 uur

Zondag 28 juli
Aanvang: 14.30 uur
Start voorstelling: 15.00 uur

Let op
Het is mogelijk tickets te kopen of te reserveren. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.

Online aankopen
André Rieu tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.

Bezig met laden